Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Δεντροφύτευση στο Δήμο Ωραιοκάστρου

Συνολικά 2.000 δενδρύλλια θα φυτευτούν στη δενδροφύτερη που διοργανώνει ο Δήμος Ωραιοκάστρου, με τη συμμετοχή του Συλλόγου Εθελοντών Ωραιοκάστρου. 
Το Σάββατο 19 Μαρτίου στις 10 το πρωί θα γίνει δενδροφύτευση στην τοποθεσία Ασπρόβρυση του Ωραιοκάστρου, στο δρόμο προς το Μελισσοχώρι. Την επομένη θα γίνουν δενδροφυτεύσεις στις 11 π.μ. στην περιοχή «Τσούκες» τηε Μυγδονίας και την ίδια ώρα στη Ν. Φιλαδέλφεια της Καλλιθέας. Στην πρωτοβουλία αυτή ενεργός θα είναι η συμμετοχή και όλων των σχολείων του Δήμου.
Παράλληλα, ο Δήμος Ωραιοκάστρου θα συμμετάσχει ενεργά και στη δενδοφύτευση που διοργανώνει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου στη θέση Καμπίνα στις 8.30 π.μ. του Σαββάτου 19 Μαρτίου, όπου θα φυτευθούν 300 δενδρύλλια.
Ο Σαραμάντος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου ανέφερε σχετικά:
«Ο Δήμος μας διαθέτει το τεράστιο συγκριτικό πλεονέκτημα να περικλείεται από έναν ορεινό όγκο εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς, που εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα ζωής και τεράστιες δυνατότητες αναψυχής. Με τη δενδροφύτευση που διοργανώνουμε δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους πολίτες και  ιδιαίτερα στις νεότερες γενιές, να συμμετάσχουν ενεργά στην προσπάθεια του Δήμου μας να αναδείξει ένα άλλο μοντέλο για την καθημερινή μας διαβίωση  και να γνωρίσουν από κοντά τη χαρά της ζωής κοντά στη φύση». 

Το σύνθημα είναι "Φυτεύουμε τις ρίζες μας"

Δεν υπάρχουν σχόλια: