Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

4ο Δ.Σ. δήμου Ωραιοκάστρου 28-02-2011

ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 4ο ΔΣ

Για πολλοστή φορά η κ. Αλλίρη εξακολούθησε να κατηγορεί τον Σαραμάντο για το νερό του Δήμου Καλλιθέας ότι έχει πρόβλημα. Αυτή τη θέση κράτα από τον εκλογικό της αγώνα στις Δημοτικές εκλογές 2010.
Ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου την προκάλεσε για πολλοστή φορά
"Κ. Αλλίρη δεν γνωρίζετε αν γίνονται αναλύσεις και αν πιστέυετε ότι το νερό έχει πρόβλημα καταγγείλτε το".

Ο Δήμαρχος έκανε γνωστό ότι το Αστυνομικό Τμήμα Ωραιοκάστρου σήμερα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του Δήμου με ένα περιπολικό.

Όσο για τη μείωση Τελών που υποσχέθηκαν προεκλογικά ανήγγειλε ότι περιμένει την οικονομική έρευνα στο Δήμο για να το ολοκληρώσει.:
0,90ευρω/τ.μ. στις οικίες
1,80ευρω/τ.μ. στους επαγγελματικούς χώρους
Πολύ σύντομα θα ψηφιστεί. Τα χρήματα που θα χάσει ο Δήμος θα αναπληρωθούν από καλύτερη διαχείριση από καύσιμα του Δήμου και κινητά τηλέφωνα των συμβούλων και περικοπές από άλλες άσκοπες σπατάλες που έκαναν οι προηγούμενοι κυβερνώντες.

Ο Δήμαρχος ζήτησε ακόμα από Συλλόγους και φορείς να κάνουν υπομονή για την χρηματοδότηση τους από το Δήμο, γιατί λόγο προβλημάτων της συννένωσης.

Για την εγκατάσταση αερίου στις περοχές Μυγδονίας και Καλλιθέας είπε ότι καθυστερεί διότι δεν συμφέρει προφανώς την εταιρία του Αερίου οικονομικά να προχωρήσουν στην επένδυση.

Σχολιάστηκε επίσης το θέμα του Ματσουκατίδη με την πράξη του στο facebook που έκανε like στον ύμνο της Χούντας.
Ζητήθηκε από τον Σαραμάντο επαννελειμένα και συγκεκριμένα από την αντιπολίτευση να καταδικάσει τον Ματσουκατίδη Θεόδωρο και να τον βγάλει από το ΔΣ.
Η απάντηση του Σαραμάντου προς την Αντιπολίτευση που δείχνει φοβερά θιγμένη από το συγκεκριμένο θέμα ήταν:
"Αφήστε μας να κάνουμε λάθος, εσείς θα έχετε κέρδος.
Όσο μας κυνηγάτε τόσο γινόμαστε πιο προσεκτικοί φυλάμε τα ρούχα μας και δεν θα έχετε τροφή.Την ενέργεια την καταδικάζω, όχι τον άνθρωπο.Τέλος οι πολίτες θα κρίνουν με την ψήφο τους στις επόμενες εκλογές, όχι εμείς.Ζούμε σε μια δημοκρατική περίοδο και ολονών τις απόψεις θα σεβόμαστε.Ζούμε σε δημοκρατικό κράτος".
Στο σημείο αυτό πετάχτηκε η κ. Αλλίρη για πολοστή φορά (αφού δέχτηκε πολλές φορές επιπλήξεις γιατί πάντα χωρίς να της δίνετε ο λόγος πεταγόταν να εκφράσει άποψη και χαλούσε την ροή του δημοτικού συμβουλίου) παρίστανε τον δικηγόρο του διαβόλου διαρκώς. Η δική της θέση ήταν να τιμωρηθεί ο Ματσουκατίδης.
-Ο πρόερδος ΔΣ Δούμπαλας, την ρώτησε αν κανείς ασχολείτε και κατακρίνει τη δική της θέση, πιστεύω και το χώρο της.
"Συγκρίνετε την δική μου παράταξη με την Χούντα?" σχολίασε η κ. Αλλίρη

Για την εκδήλωση της Καθαρής Δευτέρας ο πρόεδρος ΔΣ ζήτησε να να εγκριθεί ένα ποσό 20.000ευρω για τις 5εκδηλώσεις σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα.
Ο κ. Μπάτος αντιτάχτηκε στο ποσό και ζήτησε να εγκριθεί το μισό, δηλαδή 10.000ευρω για τις 5εκδηλώσεις λόγο της κρίσης.
Ο Πρόεδρος του απάντησε ότι το ποσό δεν ήταν τυχαίο και βγήκε μετά από έρευνα για το τι ξοδευόταν τις προηγούμενες χρονιές.
Ύστερα από έρευνα αποκαλύφθηκε ότι κ. Μπάτος ξόδευε στα 16 χρόνια 8.500ευρω τη χρονιά για το Δήμο Ωραιοκάστρου την Κ. Δευτέρα, αλλά του φάνηκε υπερβολικό το ποσό των 20.000ευρω για 3Δήμους.Η Αλλίρη συμφώνησε με τον Κ. Μπάτο.Ο κ. Γαβότσης με τον κ.Θέμελη πρότειναν 15.000ευρω.
Τελικά η πλειοψηφεία συμφώνησε για 20.000ευρω να διατεθούν για την Καθαρή Δευτέρα διότι παρόλο που περνάμε εποχή κρίσης, ο κόσμος θα έχει μεγαλύτερη προσέλευση.

Αναρτήθηκε από Κυριακίδου Σοφία

Δεν υπάρχουν σχόλια: