Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Η ΕΝΤΑΣΗ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ


Η μεγάλη ένταση, οι προσωπικοί απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί, και ο μεγάλος ανταγωνισμός κάνει τις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων του νέου Δήμου Ωραιοκάστρου ίσως λίγο κουραστικές για το ευρύ κοινό, που έχει διάθεση να παρακολουθήσει "τα κοινά" αλλά που βρίσκει το επίπεδο πολύ χαμηλό.
Παρ όλες τις μεγάλες προσπάθειες του Δούμπαλα (προέδρου Δημ. Συμβουλίου) είναι πλέον γεγονός ότι είναι στόχος της αντιπολίτευσης, αυτή η κοινή κακή ίσως και απαράδεκτη συμμετοχή σε αυτές τις συνεδριάσεις προκειμένου να αποδείξουν ότι αυτοί γνώριζαν να κάνουν Συμβούλια και να διοικούν, ενώ οι τωρινοί διοικούντες δεν ξέρουν.
Το είδαμε επανελλειμένα από τον κ. Μπάτο (πρώην Δήμαρχο Ωραιοκάστρου) να ζητά όλο απόγνωση και με στόμφο να παραιτηθεί η νέα κυβέρνηση, για να αναλάβει αυτός.
Μόνον έτσι μπορεί να καταφέρει αυτή τη στιγμή να κυβερνήσει η ο πρώην Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, και το επιδιώκει συνεχώς με κάθε του πράξη, με κάθε του ενέργεια, με κάθε του κουβέντα.
Είναι φανερό ότι οι τρεις παρατάξεις της αντιπολίτευσης εχουν βρει ένα κοινό κίνητρο και στόχο "τον πόλεμο στον Σαραμάντο και την παράταξη του", και μετά από κάθε συγκέντρωση έξω από το Δημαρχείο ενώνουν τα χέρια  και ζητοκραυγάζουν "ΖΝΤΡΟ".

Η συνεδρίαση αυτού του δημοτικού συμβουλίου Ωραιοκάστρου, με 25 θέματα την Τρίτη 22/3 τα είχε όλα  Ακούσαμε τη λέξη "είσαι φασίστας" "είσαι εσετζής", παραλίγο αποβολές από την αίθουσα και λίγο έλειψε να καλεστεί η Αστυνομία από τον πρόεδρο του Δ.Σ.
Ακόμη και «κορκοδειλίσια δάκρυα» κατά τον αντιδήμαρχο Α. Πολυχρονίδη ο οποίος εννούσε "Κροκοδειλίσια Μπατικά δάκρυα"....

Αυτό το συμβούλιο περιλάμβανε παιχνίδι πολιτικό από την κυβέρνηση, είχε στόχο να αποδείξει ότι κάτι τρέχει με την πρώην κυβέρνηση Μπάτου. Έδειχνε ότι είχε στόχο να ξεσκεπάσει παγίδες που στήθηκαν από τον Νίκο Μπάτο προς τον νέο Δήμαρχο.
Έδειξε η παράταξη του Σαραμάντου ότι έχει αρχίσει να πάιζει μπάλα, ότι έχει να αγωνίζεται.
Αγωνίζεται και να είναι εντάξη απέναντι στο κόσμο, στους δημότες και μέσα στις υποχρεώσεις του Δήμου, και να μην δώσει δικαιώματα στην Αντιπολίτευση, τέλος να κερδίσει τις επόμενες εκλογές.

Τελικά κάποιοι θα αρχίσουν να ιδρώνουν και να έχουν άγχος σε κάθε νέα συνεδρίαση, αλλά σίγουρα από δω και πέρα δεν θα είναι η σημερινή Κυβέρνηση, αλλά οι πρώην Δήμαρχοι, γιατί σε κάθε συνάντηση ακούμε και κάτι καινούργιο.Κάτι που δεν έγινε καλά. Κάτι που δεν έγινε σωστά. Γιατί "ουδείς τέλειος" όπως κάποιοι προσπαθούσαν να μας προπαγανδίσουν για πολλά έτη.

Γράφει η Σοφία Κυριακίδου



Δεν υπάρχουν σχόλια: