Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Ψήφισμα του Δήμου Ωραιοκάστρου για την Κερατέα



ΨΗΦΙΣΜΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
 
Συμπαράστασης στους κατοίκους της Κερατέας
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ωραιοκάστρου στην τακτική συνεδρίαση της 17-2-2011 εξέδωσε το παρακάτω  ψήφισμα με το οποίο   εκφράζει την συμπαράστασή του  στους κατοίκους της Κερατέας. « Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Ωραιοκάστρου Νομού Θεσσαλονίκης συμπαρίσταται στον αγώνα που δίνει ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Λαυρεωτικής και οι κάτοικοι της Κερατέας με σκοπό την αποτροπή της εγκατάστασης του ΧΥΤΑ στην περιοχή τους, που θα έχει σαν αποτέλεσμα  την μόλυνση του περιβάλλοντος και την δημιουργία προβλημάτων στο περιβάλλον και στην υγεία των κατοίκων της περιοχής.
Το δικαίωμα των κατοίκων να υπερασπιστούν το περιβάλλον και την ίδια την ζωή τους είναι αναφαίρετο και δεν μπορεί κανείς να το εμποδίσει .
Καταδικάζει την συμπεριφορά των αρμοδίων υπηρεσιών και των οργάνων τάξης προς τους διαμαρτυρόμενους πολίτες  της Κερατέας.
Κάνει έκκληση προς τους  αρμοδίους φορείς για αυτοσυγκράτηση και για επίλυση του θέματος μέσα από τον διάλογο με την Δημοτική Αρχή , τους τοπικούς φορείς και τους κατοίκους της περιοχής»
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ
Δούμπαλας Κυριάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: