Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Δελτίο Τύπου 28/3/2011 του Προέδρου Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Δρυμού


Aισθάνομαι την ανάγκη να απαντήσω μια και μοναδική φορά στα όσα έχουν διαδραματιστεί τις τελευταίες μέρες σχετικά με την παιδική χαρά στον Δρυμό στην περιοχή «Ηρώων»!
Επί της ευκαιρίας του εορτασμού της εθνικής μας επετείου βρήκαν χώρο να δράσουν οι γνωστοί - «άγνωστοι»! επαίσχυντες αντιπολιτευτικές τακτικές (φειγ βολαν), της νύχτας και του ποδαριού, το περιεχόμενο των οποίων ούτε οι ίδιοι οι έκδοτες τους πιστεύουν και δεν έχουν τα κότσια να υπερασπιστούν και να οικειοποιηθούν, στέφθηκαν και πάλι με αποτυχία!!

Η ασέβεια και προσβολή προς τους πεσόντες, νεκρούς ήρωες Δρυμιώτες,  πλέον έλαβε τέλος, μετά από συντριπτική απαίτηση των κατοίκων του Δρυμού!  Όπως και η ασέβεια και προσβολή προς τα παιδιά δεκάδων οικογενειών, τα οποία έκαναν χρήση της παιδικής χαράς – καρμανιόλα που περιβάλλονταν  ξέφραγα  από 2 κεντρικούς δρόμους και δεν τηρούσε καμία προδιαγραφή!  Η αποκατάσταση της μνήμης των ηρώων πραγματοποιήθηκε και αφορά το παρελθόν. Μένει φυσικά να αποκατασταθεί το παρόν και το μέλλον των παιδιών ,των οποίων η καθημερινότητα (με γνώμονα την σωματική τους ακεραιότητα και ασφάλεια) προσωρινά «προσβλήθηκε».
Άλλωστε όταν και οι γονείς θέλουν και πράττουν κάτι για το καλό των παιδιών τους, αυτά τους προσφωνούν «κακούς».
Δυστυχώς όμως, όταν μαλώνουν τα «βουβάλια» την πληρώνουν τα «βατράχια»!
Απομένει πλέον το δεύτερο σκέλος, δηλαδή η άμεση επανεγκατάσταση  της παιδικής χαράς, είτε στον ίδιο χώρο μετά από κατάλληλη διευθέτηση, είτε σε πλησίον χώρο, με κύριο κριτήριο την ασφάλεια των ιδίων των παιδιών! του παρόντος και του μέλλοντος μας !!!
Υ.Γ.1 Την κατάσταση των άλλων δυο παιδικών χαρών έτσι την παραλάβαμε από την προηγούμενη διοίκηση!
Υ.Γ.2 Η προσωρινή παύση λειτουργίας της παιδικής χαράς αποτελεί ομόφωνη απόφαση (αρ. αποφ:11/2011 της 14/03/2011) του τωρινού 5μελους συμβουλίου της Δ.Κ. Δρυμού, και μάλιστα με την σύμφωνη γνώμη τοπικών αλλά και δημοτικών συμβούλων του συνόλου της αντιπολίτευσης!
Κανείς Σαραμαντος ή Παρισόπουλος δεν το αποφάσισε!
Χαιρόμαστε για την άμεση ενεργοποίηση από την διοίκηση και ελπίζουμε να συνεχίσει να ανταποκρίνεται σε όσα προβλήματα χρήζουν λύσης στον Δρυμό! Μήπως είναι κακό και σπάνιο, ένα τοπικό συμβούλιο να εισακούεται τόσο τάχιστα;
Υ.Γ.3 σύμφωνα με προσωπικές μαρτυρίες αιρετών αλλά και δημοτικών υπαλλήλων, ο πρώην δήμαρχος Γαβότσης Αστέριος ήταν ανενημέρωτος ως προς τον τρόπο που τοποθετήθηκε η συγκεκριμένη παιδική χαρά και ήταν από τους πρώτους που ενοχλήθηκε και αντέδρασε αρνητικά! Η τυφλή εμπιστοσύνη άλλωστε δεν κάνει ποτέ καλό!
 
Σπυριδωνιδης Δημητριος
Πρόεδρος συμβουλίου Δημοτικής
Κοινότητας Δρυμού

Δεν υπάρχουν σχόλια: