Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Το Ωραιόκαστρο δεντροφυτεύει 2000 δέντρα




Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Μαρτίου 2011 στο Δήμο Ωραιοκάστρου πραγματοποιήθηκε Δεντροφύτευση σε συνεργασία του Δήμου με το Ελληνοαμερικανικό Ίδρυμα "Φύτεψε τις Ρίζες σου στην Ελλάδα".
H προσέλευση δεν ήταν η αναμενόμενη λόγω του καιρού όμως οι λίγοι γενναίοι αποδείχτηκαν ικανοί να βγάλουν σε πέρας τη φύτευση 2000 δέντρων.
Ειδικά την Κυριακή που έγινε υπό βροχή. Θέλω θερμά να ευχαριστήσω τους απλούς πολίτες εθελοντές τα μικρά παιδιά που παραβρέθηκαν τον κυνηγετικό σύλλογο Αμπελοκήπων την εκπρόσωπο του Ιδρύματος Κα Διαμαντένια Ρίμπα τον Αντιδήμαρχο Πολυχρονίδη Ανέστη, τον Πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Τσακαλίδη Θόδωρο τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους Χριστίνα Αλίρη, Βαγγέλη Καραστεργίου, Κώστα Ντίνα, Στέλιο Γώγο,μέλη του περιβαλλοντικού - πολιτιστικού συλλόγου, που ήταν εκεί και των μαθητών, δασκάλων και γονέων του 4ου δημοτικού σχολείου όποιον ξέχασα να με συγχωρέσει.

Με εκτίμηση Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου
ΜΑΤΣΟΥΚΑΤΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Απο ότι φαίνεται όλοι αναφέρθηκαν εκτός απο τα μέλη του περιβαλλοντικού - πολιτιστικού συλλόγου, που ήταν εκεί και των μαθητών, δασκάλων και γονέων του 4ου δημοτικού σχολείου. Γιατί Αντιδήμαρχε;
oraiokastritis (εγώ είμαι με -ai- και όχι με e, για να μην υπάρξει παρεξήγηση, oraiokastritis@yahoo.gr απο τον Νοέμβριο του 2010)