Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Α-Ω 600δις δολάρια με 0,5% επιτόκιο για 100 έτη για να σωθεί η Ελλάδα από Έλληνα σήμερα

 
Οι υπεύθυνοι του END(End National Debt), του ιδρύματος που όπως ισχυρίζονται οι εκπρόσωποί του, ανήκει στον Αρτέμιο Σώρα, που έχει και τα 600 δισ. ευρώ, παρουσιάστηκαν σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ANT1 και υποστήριξαν, ότι ο Αρτέμιος Σώρας, είναι έτοιμος να δανείσει το Ελληνικό κράτος, με 600 δισ. ευρώ, με επιτόκιο 0,5% και διάρκεια αποπληρωμής 100 χρόνια για να σωθεί, να φυγει από Μνημόνια, και να μην έχει κανένα Γερμανό ή Ευρωπαίο ανάγκη.
Κατέθεσε την πρόταση στη Βουλή εδω και 20μέρες, και ακόμα δεν απαντήθηκε το αίτημα.'Οταν καθημερινά αυτοκτονούν Έλληνες, και φεύγουν με μια βαλίτσα αφήνοντας πίσω τους συντρίμια και κατεστρεμμένες οικογένειες, οι πολιτικοί Σωτήρες δεν κουνιούνται.
Ψάχνουν να βρουν δικαιολογία από που προέρχονται τα λεφτά, και ποιος είναι αυτός που προτείνει κάτι τέτοιο χωρίς κέρδος.
Ποιος είναι αυτός που θέλει να τους ελένξει αυτούς και τις περιουσίες τους.
Συγκεκριμένα σήμερα ο Γεωργιάδης Άδωνης σε εκπομπή του Παπαδάκη απάντησε ότι θα πάει στην Αμερικάνικη Πρεσβεία να ρωτήσει από που προέρχονται τα λεφτά και αν υπάρχουν.

"Δεν τα δίνει Άδωνη Ελληναρά σε σένα για μίζα, για να ελένξεις αν η επιταγή είναι φερέγγυα" ....
Στον Άρειο Πάγο και στη Βουλή τα καταθέτει ο Μέγας αυτός Έλληνας που αντί να κάνουμε το Σταυρό μας που θα σώσει την Ελλάδα από την υποδούλωση κυτάτε να τον σταυρώσετε γιατί εσείς είστε υπόδουλοι και υπόλογοι σε άλλα κράτη, και ξεχνάτε την Ελλάδα αρκεί κάποιος να σας κουνήσει μερικά δολάρια...ή μάρκα, ή ευρώπουλα. Εσείς όλοι που κάποτε θα πληρώσετε για κάθε αδίκημα που διαπράξατε" .....

Μας χαρίζουν γαίδαρο για να μην πηγαίνουμε με τα πόδια ως τη Γερμανία κάθε βδομάδα και παρακαλάμε γονατιστοί, αλλά εμείς κυτάμε αν έχει χρυσά δόντια. Μήπως τελικά δεν πηγαίνουμε στην Γερμανία γονατιστοί, αλλά αυτό δείχνουμε κάθε φορά, ενώ από πίσω πάμε για να πάρουμε κάτι άλλο?

Μήπως τελικά η Ελλάδα δανείζεται με τόσο μεγάλα επιτόκια για να κάνουν οι Έλληνες πολιτικοί περιουσίες με το πόσοστό τους στα επιτόκια;
Μήπως το ξεπούλημα της δική μας πατρίδας εσάς θα σας πλουτίσει;
Μήπως η πρόταση του Σώρα δεν σας συμφέρει γιατί το επιτόκιο είναι μηδενικό και δεν περιλαμβάνει μίζες και δωράκια;
Γιατί αν δεν το δεχτείτε και αν δεν βάλετε φυλακή τους κλέφτες και τους προδότες τότε είστε συνένοχοί τους όλοι. Και όλοι κάποτε θα δώσετε λόγο για ότι μας κάνετε αν όχι σε μας, εκεί ψηλά... ξέρετε που?
Εκεί που οι νόμοι και τα λεφτά σας δεν θα μετρούν πια....


Δεν υπάρχουν σχόλια: