Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

A-Ω Η Ηγεσία του Ελληνικού κράτους σε ρόλο Σουλειμάν Μεγαλοπρεπή.Έκλεισαν την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου πριβέ. Η ντροπή του Έλληνα. Του απαγόρευσαν να εορτάσει τα 100 χρόνια της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης.


Έκλεισαν την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου πριβέ. Άλλη μια ντροπή για τη Θεσσαλονίκη και τους Θεσσαλονικείς. Τους απαγόρευσαν να εορτάσουν τα 100 χρόνια της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης το 2012.
Η Χούντα της τωρινής πολιτικής σε όλο της το Μεγαλείο.
Τη μια βρίζουν  τον Σουλειμαν το Μεγαλοπρεπή και την άλλη τον μιμούνται
Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας γύρω από τον Ιερό Ναό. 
Το πρωί της Παρασκευής φτάνουν στη Θεσσαλονίκη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας και ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, οι οποίοι στις 11 το πρωί θα παραστούν στην επίσημη δοξολογία για τον πολιούχο Άγιο Δημήτριο και την επέτειο των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκη, που θα γίνει στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου.
Κάθε άλλο παρά εορταστική είναι η ατμόσφαιρα γύρω από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη.
Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας έχουν αποκλείσει περιμετρικά την εκκλησία, έχοντας τοποθετήσει μάλιστα και τα προστατευτικά κιγκλιδώματα.
Η είσοδος στο ναό απαγορεύεται αυστηρά, ενώ  για να ανάψει κάποιος ένα κερί πρέπει  να έχει πρόσκληση και να έχει ελεγχθεί από τους αστυνομικούς πριν μπει στην εκκλησία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: