Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Αλλάζουν όλοι οι επικεφαλής εφοριών και ελεγκτικών υπηρεσιών


Στο «ξήλωμα» όλων των επικεφαλής των εφοριών, των τελωνείων και του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος προχωρά η ηγεσία του υπουργείο Οικονομικών.
Ταυτόχρονα με διαδικασίες – εξπρές και συγκεκριμένα χωρίς γραπτές εξετάσεις, θα γίνει η επιλογή των 2.335 φορο-ελεγκτών που θα στελεχώσουν την Υπηρεσία Βεβαίωσης και Αναγκαστικής Είσπραξης των Εσόδων του Κράτους.
Με τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών που κατατέθηκε στη Βουλή, λήγει η θητεία των τμηματαρχών, υποδιευθυντών και προϊσταμένων εφοριών, τελωνείων και του ΣΔΟΕ και τοποθετούνται νέοι προϊστάμενοι με μόνη απόφαση του υπουργού Οικονομικών. Οι προϊστάμενοι των οποίων λήγει η θητεία θα παραμείνουν στη θέση τους μέχρι να τοποθετηθούν οι νέοι επικεφαλής.
Περισσότερα στο site της Ημερησίας
Δεν συμφώνησε το ΠΑΣΟΚ
Χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του ΠΑΣΟΚ, το οποίο διαφωνεί, κατατέθηκε στη Βουλή, από το υπουργείο Οικονομικών, η τροπολογία για τις εφορίες, όπως αναφέρουν πηγές της Ιπποκράτους.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η θέση του ΠΑΣΟΚ είναι ότι θα έπρεπε να συντμηθεί ο χρόνος αξιολόγησης των αποτελεσμάτων, ακόμα και στους 3 μήνες, αλλά όχι να αλλάξουν οι προϊστάμενοι των εφοριών, οι οποίοι είχαν τοποθετηθεί πολύ πρόσφατα.
Τη θέση αυτή του ΠΑΣΟΚ μετέφεραν στον υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη, κατά τη συνάντησή τους, ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ για θέματα οικονομίας Φίλιππος Σαχινίδης και ο Πάρις Κουκουλόπουλος.

Από Ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: