Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Α-Ω Ωραιόκαστρο ξεκινά κύκλος ανοιχτών συζητήσεων μεταξύ Δημάρχου, Δημήτρη Σαραμάντου και δημοτών


Τα παράπονα σας και όχι μόνον… στο Δήμαρχο! Σε ανοιχτό διάλογο με του δημότες θα έρχεται ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Δημήτρης Σαραμάντος από την πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη και κάθε εβδομάδα. Στην ενέργεια αυτή προχωρά ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου συναισθανόμενος την ανάγκη άμεσης επικοινωνίας, διαλόγου, ανταλλαγής απόψεων, προβληματισμών αλλά και ιδεών που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των πολιτών στο σύνολο των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου μας. Πιο συγκεκριμένα, από την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012 ξεκινά ένας κύκλος διαλόγου μεταξύ δημοτικής αρχής και δημοτών, στο πλαίσιο της υγιούς δράσης και αντίδρασης μεταξύ τοπικής αυτοδιοίκησης και πολιτών.

Δύο ημέρες κάθε εβδομάδα, σύμφωνα με πρόγραμμα που θα ανακοινώνεται εγκαίρως, δημότες και δημότισσες μπορούν να συνομιλούν, να μοιράζονται τις ανησυχίες, τις σκέψεις και ότι τους απασχολεί με τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Δημήτρη Σαραμάντο.
Την ερχόμενη εβδομάδα ο Δήμαρχος θα έρθει σε ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες,

Από τη Νέα Φιλαδέλφεια ξεκινά ο ανοιχτός κύκλος συζητήσεων του Δημάρχου Ωραιοκάστρου με τους δημότες

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012 στη Νέα Φιλαδέλφεια (19:00)
ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Δημήτρης Σαραμάντος, συζητά με τους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας, δημοτικής ενότητας Καλλιθέας Δήμου Ωραιοκάστρου, στο Κεσελόγλειο Πνευματικό Κέντρο.

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012 στο Mελισσοχώρι (20:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια: