Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Υποψήφιος για τη θέση του «Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης» ο Βασίλης Χαντές.


Ο Βασίλης Χαντές δημοσιοποίησε την πρόθεσή του να διεκδικήσει τη θέση του «Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης» του δήμου Ωραιοκάστρου με την εξής δήλωση:
«Ο νέος θεσμός, ο Συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης, απαιτεί ουσιαστικές προϋποθέσεις για να ανταποκριθεί στο ρόλο του και να επιτύχει την αποτελεσματική άσκηση των αρμοδιοτήτων του. 
Για να ανταποκριθεί στην σημαντική του αποστολή  ως διαμεσολαβητής μεταξύ της διοίκησης και των πολιτών, ο Συμπαραστάτης του δημότη οφείλει να  ενεργεί με αμεροληψία, αντικειμενικότητα και ανεξαρτησία ώστε να αποκλείεται  η εξυπηρέτηση προσωπικών ή παραταξιακών  συμφερόντων. Η μέχρι τώρα πορεία μου στα κοινά και η μη οργανωμένη ταύτισή μου με κάποια παράταξη αποτελεί την εγγύηση της ανεξαρτησίας. Οι γνώσεις διοίκησης, η εμπειρία και η επαγγελματική μου δραστηριότητα στον ιδιωτικό τομέα, μου επιτρέπουν να ευελπιστώ ότι θα ανταποκριθώ και στο δεύτερο τομέα του Συμπαραστάτη, τον τομέα των επιχειρήσεων, που δοκιμάζονται σκληρά αυτή την περίοδο. 
Με αυτές τις σκέψεις κατέθεσα την υποψηφιότητά μου για την εκλογή του Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο Δήμο Ωραιοκάστρου. 
Με αυτές τις σκέψεις απευθύνομαι και σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους για να ανταποκριθούν θετικά στην πρόκληση του νέου θεσμού και να ψηφίσουν όχι με κριτήρια παραταξιακά, αλλά με γνώμονα την αποτελεσματικότερη λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης και της διασφάλισης του θεσμού του Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης, με ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής».   

Βασίλης Χαντές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: