Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Μπράβο στην αντιπολίτευση του Ωραιοκάστρου

Αναφέρομαι στην προηγούμενη δημοσίευση.
Όμως αν αυτό θεωρείται ένα θετικό και καλό παράδειγμα προς μίμηση υπάρχουν πάντα τα κενά, και οι εγωισμοί που δεν αφήνουν κάποιους να λειτουργήσουν σαν ομάδα, να λειτουργήσουν για το καλό του τόπου, διότι έμαθαν να αυτοπροβάλλονται και να κυτάνε μόνο το "εγώ" τους, να καρπώνονται έργα άλλων ακόμα και παλιότερων προέδρων, και ιδιωτών για να κάνουν το "κομάτι τους"... και να πούνε ότι ζείτε και αναπνέετε σε αυτό τον τόπο χάρις σε μένα.....Και μπορεί τόσα χρόνια να κάναμε τα στραβά μάτια, γιατί λέγαμε "έλα  μωρέ δε βαριέσε αυτό είναι το βίτσιο τους" αφού δουλεύουν και ασχολούνται με τον τόπο μας, άστους να λένε ότι θέλουν, σήμερα αρχίζει και μας φαίνεται βαρύ και ασήκωτο να προσπαθείτε να μας περάσετε καθημερινά την κασέτα ότι το Ωραιόκαστρο ζει και αναπτύσεται χάρη σε κάποιους, και αν αυτοί δεν υπήρχαν εμείς και ο τόπος μας δεν θα ήταν τίποτα.
Και ακόμα και σήμερα να υπογράφουν όχι ως αντιπολίτευση και ως δημοτικοί σύμβουλοι που είναι η σημερινή τους ιδιότητα αλλά ως "πρωην Δήμαρχοι".
Μα αλήθεια είναι κακό να είναι κάποιος δημοτικός σύμβουλος? ή υποτιμητικό? αναρωτιέμαι
Θα προτιμούσατε δηλαδή το "πρωην χήρα στρατηγού" βεβαίως βεβαίως παρά τη σημερινή σας ιδιότητα?
Κ. Πρώην Δήμαρχε Ωραιοκάστρου παρακαλούμε μην αποδυκνύεται καθημερινά σε όλους μας ότι δεν μπορείτε να δεχτείτε την ήττα σας.
Μην αποδυκνύεται κάθε ώρα και κάθε στιγμή ότι σας αρέσει να είστε το επίκεντρο και το κέντρο του κόσμου του Ωραιοκάστρου, και δεν αντέχετε να μην λέγεστε "Δήμαρχος".... λίγο μετριοφροσύνη και λίγη αυτοκριτική δεν θα έβλαπτε ξέρετε....
Μήπως θα πρέπει κάποιος να σας χτυπήσει τον κώδωνα????
Αφήστε τις καρέκλες και τους τίτλους και στρωθείτε στη δουλειά....με θέληση, καλή διάθεση και ομαδικό πνεύμα....για τον τόπο μας.
Αλήθεια, για ποιον χτυπάει η καμπάνα?

Γράφει η Σοφία Κυριακίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: