Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ – ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ του Χαϊτίδη Σπύρου


Με αφορμή τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις το υπό Ε.Βενιζέλου ανακοινωθέν περί ματαιώσεως του δημοψηφίσματος έστειλε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τον Γ. Παπανδρέου.
Επιτακτική και απαραίτητη η νωπή λαϊκή εντολή!
Δεν υπάρχει πλέον η δέουσα δημοκρατική νομιμοποίηση της κυβέρνησης, μιας κυβέρνησης που δεν ανταποκρίνεται στη λαϊκή βούληση και στις απαιτήσεις της εθνικής οικονομικής ανάπτυξης που επιβάλλεται.
Ο κ.Αντώνης Σαμαράς παραμένει αμήχανος και υπαινισσόμενος τα ευρωπαϊκά κεκτημένα ζητά εκλογές ακολουθώντας τη πολιτική του ώριμου φρούτου. Αμφότεροι συνεχίζουν να πολιτεύονται με όρους παλαιοκομματικούς περασμένων δεκαετιών μη ανταποκρινόμενοι στα οράματα των Ελλήνων της νέας πολιτικής εποχής.


Οδηγούμαστε σε μια νέα πολιτική κατάσταση που περιβάλλεται από γκρίζα σύννεφα , σε μια παγκόσμια συγκυρία αρκετά δύσκολη όπου η οικονομική ύφεση διευκολύνει τους οικονομικά ισχυρούς να επιβουλεύονται την εθνική μας κυριαρχία.
Ο δικομματισμός πνέοντας τα λοίσθια προσπαθεί να αγκιστρωθεί μη θέλοντας να απολέσει τα χρόνια κεκτημένα του. Ο Ελληνικός λαός έχει ωριμάσει πολιτικά μη αποδεχόμενος κάθε είδους πολιτικής πλάνης , έχοντας σαφή εικόνα της σαθρότητας του δικομματισμού , που έφερε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού μέσα από πολιτικές οικονομικά καταστροφικές και εθνικά επιζήμιες , αναζητά νέες εναλλακτικές πολιτικές λύσεις.
Είναι ώρα ευθύνης για όλους! Είναι η ώρα της αφύπνισης και της ανατροπής!
Οι υγιείς δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας , όλου του πολιτικού φάσματος έχουν εθνικό χρέος να συμπράξουν και να συγκυβερνήσουν αναλαμβάνοντας την ευθύνη της ομαλής πορείας της χώρας ωσότου ο λαός αποφανθεί στη κάλπη.
Η Δημοκρατική Συμμαχία δίνει βήμα σε όλους τους δημοκράτες αυτής της χώρας οι οποίοι προσδοκούν την ανασύνταξη της οικονομίας με όρους μοντέρνους και ευρωπαϊκούς, καινοτόμους και ριζοσπαστικούς , εναρμονισμένους μέσα στο ευρύτερο δόγμα της ελεύθερης οικονομίας.
Η ανατροπή του δικομματισμού είναι εθνική και πατριωτική υποχρέωσή σου! Είναι εθνική επιταγή! Πάρε το πάνω σου! Κάνε το δική σου υπόθεση! Μην τους εμπιστεύεσαι! Καταστρέφουν το μέλλον των παιδιών σου! Το χρωστάμε στο έθνος των Ελλήνων που μάτωσε ιστορικά πολλές φορές για την επιβίωσή του.
Έλληνες ας είμαστε σε εγρήγορση !!!!


Χαϊτίδης Σπύρος Μαιευτήρας - Γυναικολόγος
Υποψήφιος βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ
Μέλος Κεντρικής επιτροπής ΔΗ.ΣΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: