Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΑΡΘΡΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ :΄΄Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΓΕΓΟΝΑΙ ΄΄ !!!!!! του Σπύρου Χαιτίδη Υποψήφιος Βουλευτής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ Β΄ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης


Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρεις ………..!!!!!
Μέσα στον ορυμαγδό της Παπανδρεϊκής πτώσης ,μέσα στους τριγμούς και την επερχόμενη λαίλαπα της κυβερνητικής κατολίσθησης, αποσιωπήθηκε η μέγιστη πολιτική ΄΄κωλοτούμπα΄΄ του Αντώνη Σαμαρά. Του Εθνοσωτήρα , του Εθνομάρτυρα!

 
Μήνες τώρα μας ξεκούφανε φωνασκώντας ως ο ντελάλης της παλαιάς εποχής πως δεν θα ψηφίσει την επαίσχυντη σύμβαση, που βάζει την Ελλάδα στο γύψο και άλλα τέτοιου είδους φοβικά συνθήματα. Με έντονο ύφος για ένα μεγάλο διάστημα μιλούσε για το δικό του μείγμα πολιτικής ,για ΄΄μαγικά φίλτρο΄΄, για ΄΄μαγικό νερό΄΄ και άλλα τέτοια που θα δώσει και θα σώσει!
Τι να κάνει ο λαός μέσα στο πόνο του; Πίστεψε στον αυτόκλητο ΄΄λαϊκό΄΄ ηγέτη , που μετά από πολλά χρόνια στον πολιτικό καταψύκτη βγήκε κατόπιν καραμανλικής αποψύξεως. Ωστόσο ο δικομματισμός συνέχιζε απτόητος , κολλημένος σε στεγανά και πολιτικές φανφάρες ….. ώσπου η Γερμανίδα Πρωθυπουργός αποφάσισε να σας συνετίσει ο μεν κ.Παπανδρέου απέσυρε τα περί δημοψηφίσματος στηρίζοντας μόνο τη συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου ενώ ο δε κ. Σαμαράς χωρίς ίχνος πολιτικής ευθύνης, ντροπής ανέτρεψε κάθε αντίρρηση του , βάζοντας τη φιλοδοξία και τη ελπίδα για εξουσία ως ένα και μοναδικό κεντρικό στόχο.
Αποτελεί κοινός τόπος όλων πώς το παιχνίδι της εξουσίας είναι γλυκό κύριε Σαμαρά αλλά απ’ ότι φαίνεται η κατάψυξη δε σε σωφρόνισε .Σου αρέσουν ακόμα αυτά τα γλυκά … Μόνο που θέλουν προσοχή γιατί τα πράγματα άλλαξαν με τα χρόνια . Ο κόσμος ξύπνησε!
Δεν σε βλέπω σε πρώτο πολιτικό ρόλο με τίποτα ! Λευκή πολιτική ατζέντα, άδεια φαρέτρα ,πολιτικό επιχείρημα σαθρό και παλαιομοδίτικο.

Νυν υπέρ πάντων ο αγών , αμύνεσθαι περί πάρτης !!!!!!


Σπύρος Χαϊτίδης Μαιευτήρας – Γυναικολόγος
Υποψήφιος Βουλευτής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ
Β΄ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: