Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

2η Εκστρατεία εθελοντικής καθαριότητας στο ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ απο την ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ 2011

 ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 09 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011

                                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


     Η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων διοργανώνει εκστρατεία εθελοντικής καθαριότητας στις κεντρικές οδούς της πόλης μας. Ευαισθητοποιημένη και στον τομέα καθαριότητας και διαφύλαξης του περιβάλλοντος, καλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να συμμετάσχουν στην προσπάθεια του συλλόγου να καθαριστούν οι δημόσιες επιφάνειες (κολώνες ηλεκτροφωτισμού, στάσεις αστικής συγκοινωνίας κλπ) από κάθε είδους ρύπανση αφισών, ανακοινώσεων, προσκλήσεων.
     Η προσπάθειά μας αυτή έχει καθαρά συμβολικό χαρακτήρα κι αποβλέπει στην ενεργοποίηση των συμπολιτών μας στην κατεύθυνση της υιοθέτησης ενός οικολογικού τρόπου συμπεριφοράς στη ζωή όλων μας έξω από τα σπίτια μας.
     Η συνάντηση των μελών και φίλων της ΕΠΩΦ που θα συμβάλλουν και θα συμπορευθούν μαζί μας στην προσπάθειά μας αυτή έχει οριστεί για την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 10.30 το πρωί στη διασταύρωση των οδών Κομνηνών & Λεωφ. Δημοκρατίας.
     Υπενθυμίζουμε ότι είναι η δεύτερη φορά μέσα στη χρονιά που η ΕΠΩΦ αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για το περιβάλλον, μιας κι είχε προηγηθεί η καθαριότητα του δασοκτήματος της πόλης μας τον Μάιο, που είχε ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση απορριμμάτων, τα οποία γέμισαν ένα τριαξονικό φορτηγό.
     Καλούμε λοιπόν όσους κι όσες επιλέγουν την οικολογία ως τρόπο ζωής και συμπεριφοράς να μοιραστούν μαζί μας αυτή την ξεχωριστή εμπειρία.


           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


    ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ                                      ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΝΙΔΗΣ 

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ
ΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ
ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 57013 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ & FAX 2310 694652  

Δεν υπάρχουν σχόλια: