Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Α-Ω Γρηγόρης Εδιρνέλης : Δεν θα ανεχτούμε τη λειτουργία κανενός άλλου λατομείου.



Έπειτα από την ανοιχτή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στο Μεσαίο για την υπόθεση των Λατομείων , συμφωνήθηκε από όλους τους επικεφαλής των παρατάξεων να γίνει έκτακτη συνάντηση με τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης .
Έτσι σήμερα στα πλαίσια αυτής της συμφωνίας , επισκέφθηκαν οι επικεφαλής όλων των παρατάξεων τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης και ζητήθηκε η άμεση ανάκληση της απόφασης λειτουργίας των δύο νέων λατομείων. 
Ακολουθεί η δήλωση του επικεφαλής μας.
«Το θετικό στην σημερινή συγκέντρωση είναι ότι πραγματικά όλες οι παρατάξεις ομόφωνα ζητήσαμε και απαιτήσαμε από τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης τόσο να ανακαλέσει τη μίσθωση όσο και να ανακαλέσει και την ΑΕΠΟ η οποία έχει προχωρήσει. Πιστεύουμε ότι ο τόπος δε χωράει άλλο λατομείο, το ξεκαθαρίσαμε αυτό ήδη, υπάρχουν πολλά, και δεν μπορούμε και δε θα ανεχτούμε τη λειτουργία κανενός άλλου λατομείου. Η λύση βέβαια βρίσκεται στον αποχαρακτηρισμό του χώρου και εκεί πρέπει να παλέψουμε όπως συμφωνήσαμε όλοι μαζί, για να ησυχάσουμε μία για πάντα από αυτό το πρόβλημα.»

ΠΗΓΗ  http://www.anatropioreokastrou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: