Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Α-Ω Γερασμένη ομάδα, με πόδια που σερνόταν σε όλη την Πενταετία αποδείχτηκε η τωρινή Διοίκηση Γαβότση. Εγκαταλείπουν το πλοίο οι Σύμβουλοι με τις πρώτες δυσκολίες..



Γράφει η Σοφία Κυριακίδου

Ξεκίνησαν με άλλα όνειρα, στις προηγούμενες εκλογές, έκαναν μεγάλο αγώνα να μας πείσουν ότι έχουν οράματα, αξίες, ιδανικά για τον τόπο μας, ότι είναι διαφορετικοί, καλύτεροι από τους προηγούμενους, με ικανότητες.
Τρεις μήνες πριν τις επόμενες εκλογές, άρχισαν να ανησυχούν ότι ο κόσμος δεν τους θέλει..
 Ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα που δεν λύθηκαν σε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.
Χθες ακούσαμε για άλλη μια φορά ότι δεν έχει παραδοθεί η Έκθεση από τους ορκωτούς Λογιστές για την ΔΗΚΕΩ πολλά έτη τώρα και μάλιστα ο άνθρωπος που το ανακοίνωσε από την εταιρία που το ανέλαβε το είπε με τρεμάμενα χέρια μπρος στην Αντιπολίτευση.

ΔΥΣΟΔΙΑ  ΚΟΤΕΤΣΙΟΥ μυρίζει πίσω από αυτή την υπόθεση δυστυχώς...που θέλει να μην υπάρχει διαφάνεια για το που πάνε τα χρήματα των πολιτών, αλλά τα κοτέτσια στο Ωραιόκαστρο τους ενοχλούν.

Ο ένας καλύπτει τον προηγούμενο, και ο επόμενος κάνει συμφωνίες με τους παλιούς. Αυτές είναι οι μέθοδοι ΣΥΓΚΑΛΕΙΨΗΣ για να ξεγελούν τους Δημότες και να μην δίνουν ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.

Ένα λάθος ΓΑΒΟΤΣΗ με τις συμβάσεις καθαριότητας χρέωσε το Δήμο ίσως και 260.000ευρω
Δεν έχουν μελετητικό Γραφείο για μελέτες και για αυτό δεν έχουν κάνει έργα...
Δεν έκαναν τις ενέργειες που έπρεπε για να μην τρέχουμε τώρα με τα Λατομεία... και τώρα θέλουν ο κόσμος να βγάλει το ΦΙΔΙ από την ΤΡΥΠΑ που το έβαλαν αυτοί γιατί είναι ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ.
Όλο δικαιολογίες για αυτά που δεν μπόρεσαν, για αυτά που δεν έπραξαν...

Ίσως πρέπει να αναρωτηθεί και ο κ. Γαβότσης και οι Σύμβουλοι που τον ακολούθησαν γιατί αυτή η πλήρη ΑΠΟΤΥΧΙΑ.
Γιατί στον Απολογισμό των πεπραγμένων μας παρουσίαζαν  ως έργο τις αποφάσεις που πήραν στα τόσα χρόνια, και τα σχέδια που είχαν, αλλά όχι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, έργα για τα οποία θα ήταν περήφανοι και εμείς θα τους χειροκροτούσαμε.

Αυτοκριτική για την ΔΙΟΙΚΗΣΗ, αλλά αυτοκριτική και για τους υπολοίπους που τους στήριξαν...
Για να μπορέσουμε να φέρουμε αλλαγές στον τόπο.. χρειάζεται ΝΕΟ ΑΙΜΑ τελικά....Το παλιό έμεινε πολύ πίσω, μας πήγε πίσω πέντε έτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: