Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Α-Ω ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ όλοι μαζί μια παρέα..ετοιμάζουν την επόμενη μέρα.



Αρχίζουν να πλησιάζουν οι επόμενες εκλογές.
Πολλοί οι υποψήφιοι Δήμαρχοι πολλοί και οι σύμβουλοι...
Παρευρεθήκαμε σε δύο τρία τελευταία ΔΣ και με τα λύπης μας είδαμε μια χαλαρότητα, έλλειψη σοβαρότητας (μου θύμισαν τα μαθητικά χρόνια στο σχολείο με τις κοπάνες με τα χαζογελάκια, με παίξιμο κινητών κρυφά κάτω από το τραπέζι, οι μισοί έξω για τσιγάρο ή τουαλέτα)
Καμία σοβαρότητα, και μάλιστα θα έλεγα μεγάλη ηρεμία και συνεργασία που σημαίνει ότι ίσως όλοι μαζί τα έκαναν πλακάκια και στήνουν τις συνεργασίες για την επόμενη των εκλογών.
Κανένας δεν θέλει να δυσαρεστήσει τους κυβερνώντες, δεν υπάρχει σχεδόν καμία αντίσταση φυσικά σε ότι απόφαση ψηφίζεται.

Στον προθάλαμο του Δήμου οι αράχνες κάνουν πολυελαίους του μέτρου.. Αυτό εμένα ως δημότη μου λέει πολλά.

Τέλος δεν υπάρχει έλεγχος από τους ΟΡΚΩΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ πολλά έτη τώρα, που σημαίνει ότι ο Δήμος Ωραιοκάστρου οικονομικά είναι "ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ" που κάποιοι εκμεταλλεύονται, εκμεταλλεύονται τα χρήματα του Δημότη, χωρίς να προσφέρουν έργο, ο κόσμος έγινε αδιάφορος με την οικονομική κρίση, κανείς δεν ξέρει τι κάνουν. Φρόντισαν να ξεφύγουν από κάθε έλεγχο.

Τρέχουν να κλείσουν τώρα ελέγχους για 3-4-5 έτη μαζεμένα πριν τις εκλογές...
Δεν υπάρχει κανένας έλεγχος σε εργαζόμενους, βλέπουμε  υπάλληλους του Δήμου να "λιάζονται" σε πεζοδρόμια, να χτυπάν κάρτες ο ένας στον άλλον, να εργάζονται "ούτε 2 ώρες ημερησίως" και σκέφτομαι ειλικρινά :
Που είσαι ΑΔΑΜ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗ που τους κυνηγούσες με τα ΣΙΜΠΙ να τους ελέγξεις που είναι κάθε στιγμή.. και αν τελείωσαν την εργασία τους..
Είχαν λίγο μπει σε μια σειρά όταν κάποτε ανακοινώθηκε η αξιολόγηση, αλλά και αυτό ξεχάστηκε και όλα τώρα τα ελατήρια του ρολογιού έχουν ξελασκάρει. 

Πληρώνουμε έναν ακριβό Δήμο Ωραιόκαστρου ο οποίος δεν είναι ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΣ, δεν προσφέρει έργο ανάλογο με τα τέλη που του δίνουμε.

Πληρώνουμε έναν Δήμο που όλοι εκεί μέσα έχουν στήσει τα μαγαζάκια τους και τις εξτρά δουλίτσες τους με πληρωμένα τα πάγια από τον δημότη, που δεν ξέρει δεν αντιδρά αδιαφορεί.

Πληρώνουμε έναν Δήμο που δεν έχει κανέναν έλεγχο... από κανέναν

Ας ξυπνήσουμε κάποια στιγμή αγαπητοί μου Ωραιοκαστρίτες κι ας γίνουμε πιο ενεργοί Πολίτες.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: