Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Α-Ω ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ του ΓΑΒΟΤΣΗ, έχασε την ευκαιρία για ένα μεγάλο έργο. ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ για το ΕΡΓΟ ενός κλειστού ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ



Ακούγαμε απο τους ΔΣ του Γαβότση ότι ένα από τα έργα που πέτυχαν να βάλουν σε δρομολόγηση ήταν να γίνει κλειστό το ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ Ωραιοκάστρου.
Δυστυχώς για άλλη μια φορά ανέτοιμοι όπως πάντα, και της τελευταίας στιγμής, έχασαν την ευκαιρία διότι δεν είχαν έτοιμη την μελέτη όταν δόθηκαν τα χρήματα, και άλλοι Δήμοι πιο προετοιμασμένοι πήραν το έργο. Ενώ γνωρίζουν πως λειτουργεί το σύστημα, δεν έκαναν αυτά που έπρεπε.

Έτσι μια μεγάλη ευκαιρία χάθηκε, διότι οι υπεύθυνοι δεν έκαναν τις ανάλογες ενέργειες προετοιμασίας.
Με λόγια και υποσχέσεις που δεν μπόρεσαν  να κρατήσουν η διοίκηση ΓΑΒΟΤΣΗ, έμπρακτα πλέον μας έδειξαν ότι δεν μπόρεσαν να φανούν αντάξιοι των απαιτήσεων του μεγάλου και διευρυμένου Δήμου.

Δεν είναι τυχαίο που ο Δήμος Παύλου Μελά έχει κάνει πολλά έργα ακόμα και στην περίοδο της κρίσης, διότι έχει οργάνωση, στελέχη που αγωνίζονται και λειτουργεί σαν καλοκουρδισμένο ρολόι.
Δεν είναι τυχαίο που άλλοι Δήμου προχωρούν και το Ωραιόκαστρο έμεινε πίσω.

Έμεινε πίσω λόγο ανικανότητας και κωλυσιεργείας, έμεινε πίσω γιατί άλλα είναι τα ενδιαφέροντα των κυβερνώντων. Έμεινε πίσω γιατί τελικά ήταν μια Κυβέρνηση που δεν αγαπά τον τόπο τους, αλλά μόνον τον εαυτό τους... και έτσι θα μείνουν στην ιστορία..


Γραφει η Σοφία Κυριακίδου




Δεν υπάρχουν σχόλια: