Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Πως να εμπιστευτούμε ξανά τον κ. Γαβότση; Όταν δεν μένει καν στο Δήμο Ωραιοκάστρου

Ακούμε για μεγαλεπήβολους σχεδιασμούς ανάπτυξης για το Ωραιόκαστρο, ακούμε για βελτιώσεις ποιότητας ζωης, για ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του Δήμαρχου Σαραμάντου καταστραφήκαμε ολοκληρωτικά, πνιγήκαμε, ταξίματα για διορισμούς, για επενδύσεις σε έργα, για λύσεις σε προβλήματα και πολλά άλλα που υπόσχονται οι νέοι υποψήφιοι Δήμαρχοι που εμφανίζονται ως σωτήρες, όμως όλοι μέσα μας είμαστε πια σίγουροι ότι τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει, όλα είναι προεκλογικές φανφάρες που μας τάζουν κάποιοι για να τους δώσουμε την ψήφο μας. Ξαφνικά όλοι μας θυμήθηκαν οι περιφερειάρχες και άτομα που δεν μας γνωρίζουν να πάρουν τηλέφωνο και να ζητήσουν να ψηφίσουμε ένα πρόσωπο άγνωστο για εμάς λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Ψηφίστε κάποιον από την Κατερίνη για την Περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Ψηφίστε άλλον από τη Καβάλα για να διοικεί τη Θεσσαλονίκη.Ψηφίστε αγνώστους για να μην έχετε και απαιτήσεις.



Ψηφίστε κάποιον ξανά για Δήμαρχο που έχει κατοικία στην Καλαμαριά, αλλά θέλει να βγει ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ. Κατάγεται από τη Λητή, αλλά απαξιώνει να ζήσει στο χωριό του και  μένει ανατολικά. Επιθυμεί όμως να διοικήσει για άλλη μια φορά το Δήμο.
Οκτώ έτη Δοίκησης δεν είχε χρόνο από τις γέννες να διοικήσει το Δήμο, και πήγαινε βράδυ στο Δημαρχείο με αποτέλεσμα που όλοι γνωρίζουμε να γίνει για πολλά έτη ο Δήμος Μυγδονίας ένας ανεξέλεγκτος Δήμος, που πολλοί έφαγαν ήπιαν και χρέωσαν εις βάρος των Δημοτών. Θυμηθείτε πόσοι από εσάς πλήρωσαν νερό και δεν πήραν ποτέ αποδείξεις, και αναγκάστηκαν να ξαναπληρώσουν νερά για δύο έτη στο Δήμο.Δάνεια ανεξέλεγκτα. Ο Δήμος Μυγδονίας ήταν ο πιο υπερχρεωμένος Δήμος σε σχέση με το μέγεθος του.
Έργα που δεν τελείωσαν ποτέ. Όμως όλα αυτά ξαφνικά ξεχάστηκαν και τώρα έρχονται για άλλη μια φορά να υποσχεθούν νέες λύσεις, να ζητήσουν ψήφο εμπιστοσύνης.
Ερχονται άτομα ανεπάγγελτα να ζητήσουν ψήφο που δεν έχουν εργαστεί ποτέ, που δεν έχουν διαχειριστεί ούτε ένα ευρω από το δικό τους εισόδημα τα τελευταία έτη να σας ζητήσουν ψήφο εμπιστοσύνης να διαχειριστούν τα λεφτά των Δημοτών.

Μα η εμπιστοσύνη κερδίζεται, δεν είναι μόνο στα λόγια, και δυστυχώς η εμπιστοσύνη έχει χαθεί για κάποιους από εσάς, όσο και αν προσπαθείτε με διαφήμιση και με εξαγορές να την πάρετε πίσω.
1.000.000 ευρω λένε ότι αποφάσισε να ξοδέψει ο πρώην Δήμαρχος Μυγδονίας λέει για αυτές τις εκλογές, άλλοι αναφέρουν 2.000.000 ευρω. Σε τέτοιες εποχές λοιπόν κάποιοι επιθυμούν την εξουσία με όποιο κόστος, με όποιο τρόπο. Γιατί; Γιατί να τους εμπιστευτούμε; Που ξοδεύτηκαν αλήθεια αυτά τα λεφτά, σε μισθοφόρους υποψηφίους; Δηλαδή να υποθέσουμε ότι όλοι όσοι εργάζεστε να μας πείσετε να σας ψηφίσουμε ότι έχετε μισθό;
Πως θα μας πείσουν για άλλη μια φορά ότι δεν είμαστε μια επένδυση που αποσκοπούν να πάρουν από εμάς τα δεκαπλάσια;
Με λόγια; Όταν οι πράξεις τους είναι τόσο πρόσφατες που δεν έχουν ξεχαστεί; Όταν οι ατασθαλίες που έγιναν ήταν αμέτρητες και κάποιοι έπρεπε να τιμωρηθούν, αντί για αυτό όμως τιμωρήθηκαν οι Δημότες ξαναπληρώνοντας λογαριασμούς;

Προσοχή λοιπόν που θα πέσει η δική σας ψήφος για άλλη μια φορά. Όλοι έχουμε ευθύνη σε εγκλήματα όταν συνηγορούμε. Όλοι είμαστε υπεύθυνοι για τον τόπο μας όταν δεν αντιδρούμε. Την ευθύνη για την εκλογη κάποιων την έχουμε όλοι μας την Κυριακή.

Γράφει Ωραιοκαστρίτης




Δεν υπάρχουν σχόλια: