Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Εγκαινια του Συνδυασμού Ωραιόκαστρο Τώρα πραγματοποιήθηκαν σήμερα

ωραιοκ2
Τα Εγκαίνια του Συνδυασμού Ωραιόκαστρο τώρα με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Σαραμάντο πραγματοποίησαν σήμερα η ομάδα του Σαραμάντου με επιτυχία.
Ο τωρινός Δήμαρχος έδειξε αυτοπεποίθηση για την νίκη στις εκλογές, λέγοντας ότι έχει κάνει ότι καλύτερο μπορούσε για το Ωραιόκαστρο, φροντίζοντας να συμμαζέψει τα οικονομικά ανοίγματα που άφησαν οι παλιότεροι Δήμαρχοι. Εργάστηκαν με μεγάλο ζήλο όλη την τετραετία, και χωρίς τυμπανοκρουσίες ήταν εκεί για όποιον τους έψαξε.


«Η διοίκησή μας τα τρία τελευταία χρόνια εξυγίανε οικονομικά και λειτουργικά το Δήμο Ωραιοκάστρου, φέραμε το Δήμο πολύ ψηλά και έτσι μπορούμε πλέον να πετύχουμε πολλά στη Νέα Πενταετία, εργαζόμενοι όλοι μαζί, δημοτική αρχή και πολίτες». Αυτό το μήνυμα αισιοδοξίας και συστράτευσης των δυνάμεων της τοπικής κοινωνίας έστειλε ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Δημήτρης Σαραμάντος, μιλώντας στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Ωραιόκαστρο Τώρα!», παρουσία εκατοντάδων πολιτών που παρακολούθησαν την εκδήλωση μέχρι το τέλος, παρά το τσουχτερό κρύο. «Βρισκόμαστε μπροστά σε μια πενταετία που δεν πρέπει να πάει χαμένη. Πρέπει να χτίσουμε το Ωραιόκαστρο της μετά την κρίση εποχής.
ωραιοκ1 
Να προετοιμάσουμε το μέλλον των παιδιών μας, αλλάζοντας νοοτροπία και εργαζόμενοι όλοι μαζί για το κοινό καλό», είπε ο κ. Σαραμάντος και κάλεσε τους πολίτες στις εκλογές της 18ης και 25ης Μαΐου «να ψηφίσουν με σύνεση και μυαλό. Να δουν ποιοι από εμάς έχουμε δείξει ότι διαθέτουμε τη διάθεση να δουλέψουμε, έχουμε έργο, θέσεις και πρόγραμμα και να αποβάλουν όσους προσπαθούν με άλλες λογικές να υφαρπάξουν την ψήφο τους», σημείωσε. «Ξέρετε πολύ καλά τη διοίκηση του Δήμου, ξέρετε καλά τους ανθρώπους που μετέχουν στο ψηφοδέλτιο. Είμαστε άνθρωποι που ζούμε κι αναπνέουμε σε αυτόν τον τόπο. Έχουμε ένα ποιοτικό και πλήρες ψηφοδέλτιο, με 114 υποψηφίους. Κάποιοι άλλοι που δήλωναν έτοιμοι να διοικήσουν από τον περασμένο Σεπτέμβριο, δεν μπόρεσαν καν να συγκροτήσουν ολοκληρωμένη λίστα υποψηφίων», τόνισε ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου. Ο κ. Σαραμάντος δεσμεύτηκε ότι και στη νέα πενταετία θα πορευτεί με τα ίδια στοιχεία που χαρακτήρισαν τη διοίκησή του μέχρι σήμερα, δηλαδή με ανοιχτές τις πόρτες του δημαρχείου σε όλους τους πολίτες και πάντα σε συνεργασία μαζί τους.
ωραιοκ 
«Σας θέλουμε κοντά μας και μέχρι τις εκλογές και κυρίως μετά από αυτές», υπογράμμισε ο Δήμαρχος, ενώ έκανε ειδική αναφορά σε όσους υποστηρίζουν ότι η διοίκησή του δεν έχει παράξει έργο. «Εμείς όλο αυτό τον καιρό εργαζόμαστε για τον τόπο μας, ξενυχτάμε για το καλό του, δεν βγαίνουμε φωτογραφίες να προβάλουμε τη βιτρίνα και τίποτε άλλο, όπως κάνουν άλλοι. Υπάρχουν τα έργα και τα στοιχεία που μπορεί ο κάθε συμπολίτης μας να δει ώστε να προσμετρήσει το τεράστιο έργο που έχουμε επιτελέσει σε όλους τους τομείς», επισήμανε. Και συνέχισε: «Σε αυτή την νέα πενταετία έχουμε όλοι χρέος να δουλέψουμε για να μη μας πουν τα παιδιά μας “δεν κάνατε τίποτε για εμάς”. Από εσάς ζητώ να μας δείξετε και πάλι την εμπιστοσύνη σας, για να συνεχίσουμε το έργο που έχουμε ξεκινήσει, ώστε να χτίσουμε το Δήμο Ωραιοκάστρου των ονείρων μας», κατέληξε ο κ. Σαραμάντος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: