Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Σχολιασμός στο άρθρο του Χρόνου σχετικά με τη στήριξη του Νικολάου Μπάτου




Διάβασα το άρθρο του χρόνου σχετικά με την στήριξη προς το πρόσωπο του Νικολάου Μπάτου και θα μείνω στην τελευταία παράγραφο:
 "Αυτός είναι το μόνο πρόσωπο σήμερα στην πόλη μας που μπορεί να διεκδικήσει με σοβαρές αξιώσεις ένα τόσο σημαντικό πολιτικό αξίωμα και είναι αυτονόητο το ποια δυναμική μπορεί να προσδώσει το γεγονός αυτό και στα τοπικά μας πράγματα".
Το άρθρο μας παρακινεί λοιπόν να στηρίξουμε τον Νικόλαο Μπάτο στις εκλογές.
Θα διαφωνήσω πλήρως με την άποψη του κ. Σταυριώτη ότι ο Νικόλαος Μπάτος είναι το μόνο και μοναδικό πρόσωπο που μπορεί να εκπροσωπήσει το Ωραιόκαστρο.
Πιστεύω ότι η σημερινή οικονομική κρίση, μας έχει κάνει να είμαστε επιφυλακτικοί με κάθε τι που ωραίο μας παρουσιάζουν σαν όμορφο δώρο με ωραίο περιτύλιγμα. 
Προσωπικά πιστεύω ότι ο Νικόλαος Μπάτος με μεγάλη εμπειρία στην πολιτική σκηνή είναι άξιος και ικανός να διεισδύσει μέσα στο βρώμικο και πολύπλοκο σύστημα των πολιτικών και όλων αυτών των "περί μη ευθύνης", αλλά ο κόσμος έχει βαρεθεί την βρωμιά, το ψέμα και τους επαγγελματίες πολιτικούς. Ο κόσμος θέλει καθαρότητα, διαφάνεια, ανθρώπους που δεν μας παραμυθιάζουν για την ψήφο μας, αγωνιστές, και ανθρώπους που καθημερινά μέρα με την μέρα αποδεικνύουν ότι μπορούν να είναι "Κολοκοτρώνης, Μπουμπουλίνα, Διάκος....
Ο Νικόλαος Μπάτος είναι ένας άνθρωπος που έγινε επαγγελματίας πολιτικός και τα τελευταία 20χρόνια δεν έχει καμία άλλη ασχολία. 
Θα είναι τιμή για τον τόπο μας, αλλά έχω ενστάσεις και ενδοιασμούς για το  αν είναι 
ο "πιο άξιος" 
ο "καλύτερος" " 
ο "μοναδικός" 
και αν θα τον ψήφιζα.... τελικά.

Ίσως άνθρωποι έξω από τον πολιτικό χώρο να ήταν αυτοί που θα ήταν οι άξιοι, οι άνθρωποι που πρέπει να εμπιστευτούμε.
Αυτοί που μέχρι χτες δεν ζούσαν από αυτό, αυτοί που δεν έχουν εισχωρήσει στην διαπλοκή....

Ο κόσμος θα πρέπει να το σκεφτεί πολύ καλά.. γιατί τα χειρότερα έρχονται ακόμα κατρακυλάμε δεν έχουμε πιάσει τον πάτο...

Φυσικά έχουμε Δημοκρατία και ο καθένας μπορεί να εκφέρει ελεύθερα την άποψη του τουλάχιστον ακόμα.....

Γράφει η Σοφία Κυριακίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: