Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ


Επίσημα χθες ανακοινώνει την υποψηφιότητα της για τις βουλευτικές εκλογές η Κυριακίδου Σοφία "επιχειρηματίας" από το Δήμο Ωραιοκάστρου με το κόμμα της Μπακογιάννη Ντόρας.

"Είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός και δεν φοβάμαι να μπω σε αυτή την αναμέτρηση παρ' όλο που οι εκλογές αυτές είναι αμφίβολες, και ο κόσμος δεν θέλει να πάει στην κάλπη.
Προτιμά να αδιαφορεί, προτιμά να είναι θεατής, προτιμά να κλειστεί στο σπίτι του.
Όλοι έχουμε υποφέρουμε από συμπτώματα κατάθλιψης. Δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε τι μας συμβαίνει, και πως φτάσαμε εώς εδώ.

 Η αποχή σίγουρα θα είναι μεγάλη το ξέρουμε το γνωρίζουμε.
Αντιμετωπίζουμε καθημερινά την ειρωνία, την αντίδραση και γενικά συμπεριφορές που ο κόσμος θα έπρεπε να τις βγάζουν σε αυτούς που "τα έφαγαν" και όχι σε όποιον βρει εύκαιρο.
Παρόλα αυτά πιστεύω ότι οι άνθρωποι που θα συμετέχουν και θα εκλεγούν πρέπει να είναι άνθρωποι αγωνιστές, άνθρωποι που βγήκαν μέσα από τον λαό, άνθρωποι που ξέρουν πως βγαίνει το νυχτοκάματο, ή το μεροκάματο γνωρίζουν από τον κόπο τον μόχθο και τον ιδρώτα του μέσου ανθρώπου και μπορούν να αξιολογήσουν και να εκτιμήσουν, άνθρωποι που μπορούν να πάνε ενάντια στο ορμητικό ποτάμι, για να αλλάξει επιτέλους το κατεστημένο.

Εργάζομαι από τα 15 μου χρόνια. Παράλληλα με τις σπουδές μου στο Πανεπιστήμιο εργαζόμουν για να βγάλω το χαρτζηλίκι μου, να αγοράσω τα αθλητικά μου... και να σπουδάσω μια και προέρχομαι από πολύτεκνη οικογένεια που δύσκολα τα έβγαζε πέρα.
Αποφοίτησα από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ΤΕΦΑΑ το 1993.

Η Ελλάδα μπορεί να αλλάξει αν εμπιστευτούμε ανθρώπους που σου μιλούν και σε κυτούν ίσια στα μάτια και όχι ανθρώπους που δεν έχουν βγάλει μεροκάματο στη ζωή τους.
Ανθρώπους που ζούσαν και ζουν στα πούπουλα, σε εικονική πραγματηκότητα και σε μια ζωή μη ρεαλιστική.
Ανθρώπους που απλά σου χαμογελούν, σου χτυπούν φιλικά την πλάτη, και δεν σου λένε ποτέ όχι, αλλά μέχρι εκεί.
Ανθρώπους που αυτοδιορισθήκανε πολιτικοί, και χωρίς να μοχθήσουν θέλουν να καθίσουν σε μια καρέκλα. Γιατί το μόνο βέβαιο είναι ότι θα δούμε άλλη μια παράσταση θεατές από το ίδιο έργο".

Γιατί συμμετέχω σε αυτό το κόμμα;
"Διότι αποπνέει φιλεύθερο αέρα, και είναι το μοναδικό κίνημα που εστιάζει στην αλλαγή του πολιτικού σκηνικού που τόσο έχει ανάγκη η χώρα μας αυτή τη στιγμή.
Γιατί πιστεύω στην δυναμική της Ντόρας Μπακογιάννη σαν άτομο, πιστεύω ότι μπορεί να αγωνιστεί έχει τα προσόντα όλα να γίνει ηγέτης. Να αλλάξει πράγματα, να φέρει ανατροπές".

«Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, δείχνουν ότι η κοινωνία ακόμη και σήμερα, δεκαπέντε μέρες πριν τις εκλογές, αναζητά το δρόμο ο οποίος θα τη βγάλει από την κρίση.
Αναμφισβήτητα αυτοδυναμία δεν υπάρχει. Ο κατακερματισμός εμφανίζεται σίγουρος.
Τιμωρία των δύο κομμάτων, αλλά ταυτόχρονα θετική ψήφο για ένα σίγουρο αύριο».


Δεν υπάρχουν σχόλια: