Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Α-Ω Φτιάχνω μόνος αντίμετρο CV (Chem BUSTER) Κανόνι οργωνίτη για να καταπολεμήσουμε τις πλυμμήρες και τους ψεκασμούς.

https://3c59589b-a-62cb3a1a-s-sites.googlegroups.com/site/orgonegreece/Home/chembuster/image004.jpg?attachauth=ANoY7cp2UsMTn_gHhnsLbl3-vYwweiTQ6OA7a8HE_wrIV1K3FsMTUz0pO0aX580JAZyhiVYFaDEudPlotfOJ1jVmw2rIX7Cy-mcKeLnhcglvSOlaJboun7knuvY8yo_11TiB6PQ5BkUSPjT-aio5uqFfWqHCV0JEj0a9TH2jkzGcBEyDbYaszMF94rDYnvQE-P8D5qkAgXJo4F1tkC0UnNn3iCQXCsU0CGH0sVf3YuHkOnIUpqI1PY0%3D&attredirects=0








Βάλτε τις σωλήνες στην ξύλινη φόρμα του πάτου

 Η μεσαία ξύλινη φόρμα  

ΥΛΙΚΑ 
ΚΟΥΒΑΣ : Ένας κουβάς με διάμετρο και ύψος γύρω στα 25 cm ή όγκου περίπου 8 lt κάνει τη δουλειά . (Αν κάνετε μια βόλτα στα σούπερ μάρκετ μπορείτε να βρείτε κουβά από γιαούρτι ή κάτι παρεμφερές τσάμπα) . Αφήστε το χερούλι , μιας και βολεύει στην μετακίνηση του . 
ΕΞΙ ΧΑΛΚΙΝΕΣ ΤΑΠΕΣ ΚΑΙ (ΕΞΙ ΧΑΛΚΙΝΕΣ ΜΟΥΦΕΣ εάν κάνετε την κατασκευή με τις αποσπώμενες σωλήνες) 
ΧΑΛΚΙΝΕΣ ΣΩΛΗΝΕΣ : Έξι χάλκινες σωλήνες μιας ίντσας 2-3 μέτρων ύψους . Για ευκολία στην μετακίνηση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 50cm για τα αρχικά κομμάτια , τα οποία θα συνδέονται μέσω των μούφων με το υπόλοιπο 1,5 μέτρο.(μιας και οι σωλήνες βγαίνουν 3μετροι,βοηθάει να πάρετε 3 σωλήνες και να τους κόψετε στη μέση και 1 ακόμα για τα κομμάτια , σύνολο 4 σωλήνες).Κάνετε και οικονομία με αυτό τον τρόπο .
ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ : Έξι διπλοτερματισμένοι (με δυο άκρες) κρύσταλλοι χαλαζία περίπου έξι εκατοστά μήκους . Αυτούς τους κολλάμε με μια καλή κόλλα σε ένα κομματάκι από λάστιχο ποτίσματος για να στέκονται , και πάλι τους κολλάμε στον πάτο της κάθε μιας από τις έξι τάπες . Βάζουμε την τάπα στον σωλήνα , οπότε ο κρύσταλλος δείχνει προς τα πάνω αν κοιτάξουμε μέσα στο σωλήνα . Μονώνουμε την ένωση της τάπας και του σωλήνα με ταινία ή με κόλληση , για να μην μπει η ρητίνη αργότερα και πάει στον κρύσταλλο. Σημ: Μια εναλλακτική είναι να προσθέσουμε ένα πετραδάκι κίτρινου χαλαζία σε κάθε σωλήνα πριν βάλουμε τον κρύσταλλο, καθώς αυτό ομαλοποιεί την ενέργεια του CB και βοηθάει να μετατρέπονται οι αρνητικές ενέργειες . Πάντως η προσθήκη αυτή , δεν φαίνεται να κάνει την κατασκευή αποτελεσματικότερη εναντίον των ψεκασμών . 

ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΜΕΤΑΛΛΟΥ : Πάρτε μερικά κομματάκια μετάλλου από ένα μηχανουργείο, εργοστάσιο ανακύκλωσης ή κάποιο μέρος που δουλεύουν πολύ με το αλουμίνιο .(μαγαζιά που φτιάχνουν επιγραφές).Χρησιμοποιώ αλουμίνιο για να είναι ελαφρύτερη η κατασκευή , αλλά οποιοδήποτε μέταλλο μας κάνει (π.χ. μπορείτε να πάρετε ατσαλόμαλλο σε κουλούρες από τα χρωματοπωλεία και να το ψαλιδίσετε) .Πάρα πολύ μικρά κομματάκια μετάλλου όπως υπολείμματα από τα μηχανήματα κατασκευής κλειδιών δεν είναι και τόσο καλά όπως αυτά με διάσταση περίπου 1cm . 
 
ΚΟΝΤΡΑΠΛΑΚΕ : θα χρειαστείτε τρεις φόρμες από κόντρα πλακέ με έξι τρύπες έτσι ώστε να ταιριάζουν και να περνάνε οι σωλήνες μέσα από αυτές . Αυτές εξαρτώνται από τις διαστάσεις του κουβά . Για να τα κατασκευάσετε μπορείτε πρώτα να κάνετε τα σχέδια στο χαρτί και μετά να τα δώσετε σε κάποιο ξυλουργό . 
Φόρμα 1 : Πάει στον πάτο του κουβά ,έχει έξι τρύπες και χρησιμοποιείται ως βάση που θα μπουν αρχικά οι σωλήνες. 
Φόρμα 2 : Πρέπει να εφαρμόζει στο χείλος του κουβά . Μην ξεχάσετε να κόψετε ένα κομμάτι από την κάθε μεριά , ώστε να μπορούν να μπουν τα δάχτυλα σας και να το τραβήξετε όταν πετρώσει η ρητίνη , μιας και η φόρμα Νο2 δεν αποτελεί κομμάτι του CB , αλλά είναι για να κρατήσει τις σωλήνες στην ίδια θέση που βρίσκονται και στη φόρμα Νο1 καθώς θα πετρώνει η ρητίνη .
Φόρμα 3 : Χρησιμοποιώ ένα κυκλικό κοντραπλακέ θαλάσσης για να κρατάει ακίνητες τις πάνω άκρες από τις σωλήνες .

ΡΗΤΙΝΗ : Χρησιμοποιώ πολυεστερική ρητίνη (θα το βρείτε σε μαγαζιά που σχετίζονται με την ιστιοπλοΐα),αλλά και η εποξική ρητίνη δουλεύει το ίδιο καλά (θα τη βρείτε σε χρωματοπωλεία) . Αν πρόκειται να κατασκευάσετε πολλά CB προσπαθήστε να τη βρείτε σε οικονομική συσκευασία. 
Ας αρχίσουμε 
    Σε μια επίπεδη επιφάνεια , ρίξτε ρητίνη περίπου 3 εκατοστά σε ύψος στον κουβά και ανακατέψτε μέσα μεταλλικά κομματάκια , μέχρι η επιφάνεια να γίνει ομοιόμορφη και επίπεδη . ΠΡΟΣΟΧΗ : Οι ατμοί της ρητίνης είναι εύφλεκτοι . Πάντα να την χρησιμοποιείτε σε ευάερο μέρος .
    Η αναλογία που δουλεύει καλύτερα είναι ένα μέρος ρητίνη προς ένα μέρος μεταλλικά κομματάκια . Τοποθετήστε τη ξύλινη φόρμα 1 πάνω στο υλικό πριν σκληρύνει, έτσι ώστε ίσα που να ακουμπάει την επιφάνεια και να μη βουλιάζει πάρα πολύ . Βάλτε τις σωλήνες στις τρύπες του ξύλου και ρίξτε 2 περίπου λίτρα ρητίνη . Ρίξτε μεταλλικά κομματάκια στην ίδια αναλογία όπως πριν . Σημειώστε πως τη φόρμα Νο1 δεν θα πρέπει να τη σπρώξετε προς τον πάτο του κουβά .
    Προσεκτικά μετακινήστε τη φόρμα Νο2 κατεβάζοντας τη ώστε να περνούν οι σωλήνες μέσα απ αυτή , στις ανάλογες τρύπες της Νο1.Βάλτε και την τρίτη φόρμα από πάνω από τις σωλήνες και μετακινήστε τις μέχρι οι σωλήνες να γίνουν παράλληλες . Όταν η ρητίνη σκληρύνει βγάλτε τη φόρμα Νο2 και αφήστε στην άκρη . Χρησιμεύει μόνο για να βοηθήσει στην κατασκευή .
   Μπορείτε να ολοκληρώσετε την κατασκευή βάζοντας το μίγμα ρητίνης/μετάλλου σε δυο ακόμα στρώσεις , μέχρι περίπου 2 εκατοστά από το χείλος του κουβά . Αυτό ήταν ! Περιμένετε να πετρώσει μέχρι να το μετακινήσετε . Θα χρειαστείτε περίπου 5 λίτρα ρητίνης και 4 λίτρα μεταλλικά ξύσματα.

ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ
 
    Κόψτε έξι κομμάτια 50 εκατοστών και βάλτε τους κρυστάλλους-τάπες σε αυτά . Πάρτε έξι μούφες οι οποίες χρησιμεύουν για να ενώνουν τους σωλήνες . Αυτό σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε για την υπόλοιπη κατασκευή τρεις 3μετρους σωλήνες κομμένους στη μέση . Εν τέλει θα έχετε 2 μέτρα σωλήνες συνολικά στην ολοκληρωμένη κατασκευή .
    Όταν κεντράρετε τα μικρά κομμάτια για να ρίξετε το δεύτερο στρώμα του μίγματος προσωρινά καλύψετε με ταινία τις άκρες των 50ποντων σωλήνων , για να μη πάνε μέσα μεταλλικά κομμάτια κατά λάθος .
    Όταν ρίξετε το μείγμα , βγάλτε την ταινία και βάλτε τη δεύτερη φόρμα , ώστε να εφαρμόζει στο χείλος του κουβά .
    Βάλτε τις μούφες , μετά τα 1,5μέτρου κομμάτια και τέλος το τρίτο κομμάτι κόντρα πλακέ στην άκρη των 1,5 μέτρων σωλήνων .
    Οι σωλήνες θα είναι κάπως στραβές το πιθανότερο , οπότε περιστρέψτε το 3ο κόντρα πλακέ μέχρι να γίνουν παράλληλες . Πρέπει να το κάνετε αυτό γρήγορα σχετικά , πριν πετρώσει το ρετσίνι .
    Πειραματιστήκαμε με επεκτάσεις 1,5 μέτρου στις σωλήνες , για να αυξήσουμε την εμβέλεια . Το αποτέλεσμα ήταν ότι υπήρξε ισχυρή επίδραση στο φεγγάρι και στην άνω ατμόσφαιρα του πλανήτη για εκατοντάδες μίλια .Επίσης κλείσαμε μια αρνητική τοποθεσία για τον καιρό με την ονομασία Homestead Air Force Base αφήνοντας τον επιμηκυμένο chembuster να σημαδεύει προς το νεκρό οργονικό πεδίο που υπήρχε από πάνω του για μια εβδομάδα .
Ανακαλύψαμε πως δεν είναι ανάγκη να δείχνει προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση για να καθαρίσει την ατμόσφαιρα από την κακή οργόνη , και όσο περισσότερο το αφήνουμε να δουλέψει δείχνοντας απλά προς τα πάνω , τόσο καλύτερα καθαρίζει και αυξάνει η ακτίνα δράσης του .Μια φορά εξαλείψαμε μια ζώνη καταχνιάς η οποία ήταν κοντά στην ακτή σημαδεύοντας τη για λίγα λεπτά , οπότε η κατεύθυνση παίζει ρόλο σε τέτοιες περιπτώσεις .
Οι chembusters καταστρέφουν τα χημικά που ψεκάζονται συνεχώς . Μπορεί να πάρει μερικές ημέρες για το CB σου για να ενεργοποιήσει το περιβάλλον αρκετά ώστε να έχει αποτέλεσμα , αλλά μετά απ αυτό το σημείο οι ρίψεις τους θα εξαφανίζονται μετά από δευτερόλεπτα και οι γραμμές που θα μπαίνουν στο πεδίο δράσης του, θα διασκορπίζονται αλλά σε περισσότερο χρόνο. Αυτά που αποτελούνται από συμπαγή υλικά παίρνουν ακόμα περισσότερο χρόνο για να διαλυθούν αλλά ανακαλύψαμε πως αυτά αποτελούν μόνο το 10% περίπου των περιπτώσεων .
    Ο νεφοδιαλυτής του Δρ. Ράιχ ήταν εξαιρετικά επικίνδυνος όταν λειτουργούσε , μιας και δεν είχε γεννήτρια οργόνης συνδεδεμένη μ`αυτόν . Η κακή οργόνη κουβαλάει μαζί της φορτίο , το οποίο μπορεί να στραγγίσει τη ζωή από κάποιον όταν είναι συγκεντρωμένη σ ένα σημείο. Είναι παρόμοιο με ένα ισχυρό θετικά ηλεκτροστατικό πεδίο .Όταν το σύννεφο δεν βρίσκεται σε ισορροπία , (πιο πολύ βροχή ή κεραυνοί απ ότι πρέπει) ο chembuster τα διαλύει.
    Επίσης μπορεί να βοηθήσει να σταματήσει η ξηρασία . Γενικά και απλά ισορροπεί τον καιρό , μεσολαβώντας ανάμεσα στο έδαφος και την ατμόσφαιρα. Αυτός που κατασκευάστηκε στη Ναμίμπια , Αφρική έφερε τελικά δυνατές βροχές στην έρημο. Συνέβη στις 9/5/01 και συνεχίστηκε για αρκετές ημέρες.O Girt που έφτιαξε το εκεί chembuster και
ανέφερε το γεγονός , ( http://educate-yourself.org/africasfirstcloudbusterjun01.html ), μου είπε πως δεν είχε γίνει ποτέ κάτι τέτοιο στην έρημο όσο μπορούσε να θυμηθεί κάποιος . Είναι χωρίς αμφιβολία η πιο ξηρή περιοχή του πλανήτη.
    Να έχετε υπ`όψιν πως οι προσπάθειες μας αν και κάπως πρωτοποριακές , θα πρέπει να αντιμετωπιστούν ως η αρχή για περαιτέρω ανάπτυξη παρά ως το τέλος του δρόμου. 
ΠΡΟΤΑΣΗ : Εάν θέλετε παραπάνω βροχές προσπαθήστε να ρίξετε νερό στον κουβά και σε όλη την κατασκευή καθημερινά . Σε κλίματα με πολικές θερμοκρασίες καλύψτε το πάνω μέρος των σωλήνων , ώστε το νερό να μην παγώσει και θρυμματίσει τους κρυστάλλους . Γενικά φαίνεται να δουλεύει το ίδιο καλά άσχετα εάν τοποθετηθεί μέσα ή έξω από το σπίτι. Μέχρι επτά κρύσταλλοι μπορούν να τοποθετηθούν σε κάθε σωλήνα για να ενισχύσουν την απόδοσή του.
 Ειδικά στις περιοχές της Ελλάδας που υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τη μόλυνση του περιβάλλοντος , όπως Αθήνα  , Θεσσαλονίκη και Κοζάνη (λόγω του σταθμού παραγωγής ενέργειας) θα πρέπει να λειτουργούν περισσότεροι απο ένας chembuster για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα σε σημαντικό βαθμό. 

Πηγή https://sites.google.com/site/orgonegreece/Home/chembuster

Δεν υπάρχουν σχόλια: