Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Πληροφόρηση ΜΟΝΟΠΛΕΥΣΗ δίνουν τα blogs του Ωραιοκάστρου όσον αφορά την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ του Δήμου Ωραιοκάστρου. Δυστηχώς παίζουν το παιχνίδι της αντιπολίτευσης προεκλογικά


Από την επόμενη των Δημοτικών εκλογών του 2010, στήθηκε ένας ολόκληρος μηχανισμός παραπληροφόρησης των Δημοτών Ωραιοκάστρου ο οποίος πάντα ήταν μονόπλευρος, όσον αφορά την πολιτική ζωή του τόπου.
Βλέπουμε λοιπόν οι ιδιοκτήτες των BLΟGS να είναι όλοι τελικά με το μέρος της αντίπαλη παράταξη του Δημάρχου. Βλέπουμε την τελευταία τετραετία όλοι ξαφνικά να λασπολογούν την διοίκηση, και να γίνονται ειδήμονες για το τι δεν έκανε καλά η Δημοτική Αρχή.
Αυτό έκανε τους Δημοτικούς Συμβούλους και όλη την παράταξη του Δημ. Σαραμάντου να απέχει από όλους αυτούς που ο μόνος σκοπός τους ήταν να λασπολογούν, και να προβάλλουν την αρνητική εκδοχή μιας κατάστασης πάντα.



Άρα και τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης του τόπου χωρίστηκαν με πολιτικά κριτήρια.
Εγώ ένα θα πω, αν κάποιος θέλει να είναι αντικειμενικός, θα πρέπει να παρουσιάζει και τις δύο πλευρές πάντα.
Γιατί σε αυτό το δίκτυο  που γράφουμε οι πληροφορίες θα μείνουν για πολλά χρόνια μέσα και δεν θα ξεχαστούν απλά όπως γινόταν κάθε φορά προεκλογικά.
Όμως οι μόνες θετικές πληροφορίες που παρουσιάζουν τα blogs Ωραιοκάστρου για τον Σαραμάντο είναι αυτές που κλέβονται από τη σελίδα του Δήμου, ή κανένα τυχαίο δελτίο τύπου.
Κανένας από το τωρινό συμβούλιο δεν είδαμε να δίνει συνέντευξη σε αυτά τα blogs, ούτε να απαντά στις καθημερινές λασπολογίες που στήθηκαν επίτηδες από την αντιπαράταξη.
Ήταν γραμμή που έδωσε ο ίδιος Σαραμάντος στα στελέχη του;
Το διαδύκτιο φυσικά κάνει πιο ευκολο αυτό το έργο, είναι αυτό που γινόταν κάποτε στο Ωραιόκαστρο προεκλογικά, που ανώνυμα κάποιοι πετούσαν βράδυ φυλλάδια με λάσπες ...για κάποια πολιτικά πρόσωπα, τώρα γίνεται χωρίς κόστος εκτύπωσης μέσα από το ιντερνετ.
Ξαφνικά όλοι έχουν μια άποψη, για το τι συμβαινει κακό σε αυτό τον τόπο.
Κανένας όμως δεν μας λέει για το τι καλό συμβαίνει, σε αυτό τον τόπο.

Μα καλά αναρωτιέμαι τίποτε καλό δεν έχει το Ωραιόκαστρο;
Τίποτα καλό δεν έκανε αυτή η Διοίκηση του Σαραμάντου η τωρινή;
 Ήταν όλη μέρα στα φαγοπότια, στα ξενύχτια, στις ψαροταβέρνες  και στα γούστα με τον κόσμο να πεινά γύρω του;
Τους βλέπαμε να περνούν ζωή και κότα αυτοί και ο υπόλοιπος λαουτζίκος να πεινά γύρω τους;
Τους βλέπαμε με πολυτελή αυτοκίνητα να γυρνούν χωρίς να νοιάζονται για το τι συμβαίνει γύρω τους;

Μόνο άσχημα πράγματα βλέπετε εσείς όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι που τώρα θέλετε να διορθώσετε;
Πνιγόμαστε δήθεν και κυκλοφορούμε με πιρόγκες στους δρόμους με λίγη βροχή μερικών ωρών (προεκλογικά πάντα),  νομίζουμε ότι είμαστε το κέντρο του κόσμου εδώ στο Ωραιόκαστρο;

Ολοι αυτοί που γράφουν τα τόσο ακραία και απίστευτα άρθρα αναρωτιέμαι αν έχουν κυκλοφορήσει την υπόλοιπη Θεσσαλονίκη.
Η λάσπη ξέρετε λερώνει και αυτόν που την ρίχνει. Κολλά στα χέρια του, τα βρωμίζει και τα κάνει μαύρα. Η τοπική κοινωνία είναι πολύ μικρή και όλα μαθαίνονται και έρχονται στο φως.

Τα νεα του Ωραιοκάστρου OREOKASTRITIS έχει ως στόχο από την ίδρυση του το 2010 να διαφημίζει τα θετικά του Ωραιοκάστρου, να προβάλλει το Ωραιόκαστρο με την θετική του ματιά, γιατί σήμερα που όλος ο κόσμος καταρρέει, θέλουμε και δημιουργικά μυαλά, που θα βλέπουν μια θετική νότα σε όλα αυτά, για να δώσουμε δύναμη και κουράγιο και όχι παραπληροφόρηση όπως κάνουν οι τηλεοράσεις με τους πληρωμένους δημοσιογράφους.

Σήμερα μετά από 4 έτη λειτουργίας έχουμε 178.254 κλικ δηλαδή αναγνώσεις και σας ευχαριστούμε για το ότι μας παρακολουθείτε τόσα χρόνια ανελλιπώς.
Τα νέα μας δεν περιορίζονται μόνο στο Ωραιόκαστρο, πολλές φορές δημοσιεύουμε άρθρα μεταφρασμένα από άλλα blogs και πιστέψτε με έχουν κυκλοφορία σε όλο τον κόσμο.
Υπάρχουν αναρτήσεις μας που είναι πάντα σε 1η γραμμή στο googlαρισμα δηλαδή στο google και να είστε σίγουροι ότι και οι άνθρωποι που λείπουν μακρυά από τον τόπο μας δεν παύουν να διαβάζουν τα νέα του.

Γράφει
Κυριακίδου Σοφία

Δεν υπάρχουν σχόλια: