Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Υποψήφιοι Δήμαρχοι Ωραιοκάστρου 2014


 Ο τωρινός Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Δημήτρης Σαραμάντος, από την Νεοχωρούδα  για άλλη μια φορά αναναιώνει το στοίχημα με το λαό του εννιαίου Δήμου Ωραιοκάστρου. Με χαμηλούς τόνους και πολύ σκληρή δουλειά, με μεγάλη μετριοφροσύνη ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου ήταν κοντά σε όποιον τον έψαξε, σε όποιον είχε πρόβλημα και βοήθησε ακόμα και τους ψηφοφόρους των αντίπαλων παρατάξεων χωρίς διακρίσεις... με το χαμόγελο στα χείλη πάντα και την ηρεμία που τον διακατέχει προσπάθησε να συγκρατηθεί πολλές φορές παρ' όλο τον πόλεμο που του έκαναν όλη την τετραετία  με κάθε μέσο οι πολιτικοί του αντίπαλοι.


Ο Γυναικολόγος  Αστέριος Γαβότσης από τη Λητή, πρωην Δήμαρχος Μυγδονίας αποφασισμένος όσο ποτέ να κοντραριστεί σε αυτές τις εκλογές παίζει το τελευταίο του χαρτί. Με δυνατές μεταγραφές στήριξε τον συνδυασμό του και περιμένει το ανάλογο αποτέλεσμα τη 2η Κυριακή.


                                                                       Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Παπακωσταντίνου από το Παλαιόκαστρο υποψήφιος Δήμαρχος ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ-ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ πρωην Αντιδήμαρχος Ωραιοκάστρου για πολλά έτη με τον συνδυασμό του Νικολάου Μπάτου, επίσης δυναμικό στέλεχος που διεκδικεί την θέση Δημάρχου στην Τοπική Αυτοδοίκηση.
 
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θέμελης Άγγελος "Εφοριακός"  εκπροσωπεί τη ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ 


   
Υποψήφιος Δήμαρχος ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΔΙΡΝΕΛΗΣ εκπροσωπεί την Επιτροπή Αλληλεγγύης

Δεν υπάρχουν σχόλια: