Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Τι θα φορέσουμε Ανοιξη-Καλοκαίρι 2014


Η σεζόν άνοιξη / καλοκαίρι 2014 προβλέπεται συναρπαστική με μια πανδαισία καινοτόμων ιδεών να κάνουν την εμφάνιση τους .  Σχήματα , μοτίβα , χρώματα μας παρουσιάζονται με μια πρωτόγνωρη φιλοσοφία . Μας κεντρίζει το ενδιαφέρον η επιστροφή ορισμένων τάσεων οι οποίες έδειχναν να είναι ξεχασμένες και παρωχημένες από τους μεγάλους οίκους μόδας , η επανεμφάνιση τους ωστόσο αποδεικνύει πως μακροπρόθεσμα αποτελούν σταθερές αξίες στον χώρο της μόδας και της γυναικείας εμφάνισης . Αν τα τελευταία χρόνια παρατηρούσαμε μια σταδιακή μείωση των μονόχρωμων εμφανίσεων και προβλέπαμε πως έτειναν να εξαφανιστούν ,  διαψευστήκαμε τελείως καθώς ένα από τα πιο δημοφιλή trend της μόδας άνοιξη / καλοκαίρι 2014 είναι οι μονόχρωμες εμφανίσεις . Μαύρο και λευκό έχουν την τιμητική τους υποστηρίζοντας με μοναδικό τρόπο μυστηριώδη και εντυπωσιακά σχήματα τα οποία κυριολεκτικά κόβουν την ανάσα . Όποιο απ’τα δύο χρώματα και να επιλέξετε το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο εντυπωσιακό , στοιχηματίστε λοιπόν σε μονόχρωμη μαύρη ή άσπρη εμφάνιση και σίγουρα θα βγείτε νικήτριες .














 
Από ότι φαίνεται το μέταλλο ήρθε για να μείνει καθώς κάθε νέα σεζόν βλέπουμε μαι τεράστια ποικιλία ρούχων με μεταλλικές αποχρώσεις σε διάφορους συνδυασμούς οι οποίοι μεταμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε εποχής . Για φέτος λοιπόν η τάση αυτή επεκτείνεται και παρατηρείται μια έξαρση στην χρήση ρούχων με μεταλλικές αποχρώσεις όλες τις ώρες της ημέρας και υπό οποιεσδήποτε περιστάσεις . Κατά κόρων χρησιμοποιούνται χρυσαφί και ασημί μεταλλικές αποχρώσεις χωρίς ωστόσο να απουσιάζουν και άλλα χρώματα όπως είναι το μπλε μεταλλικό

 Επανεμφανίζονται λοιπόν τα κρόσια , τα οποία θα είναι όπως προβλέπεται μεγάλοι πρωταγωνιστές του φετινού καλοκαιριού . Ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων τα οποία συνδυάζονται με κρόσια διαφόρων αναλογιών αποδίδουν μια σαγηνευτική εικόνα  στα καλοκαιρινά μας.

 Προερχόμενες κατευθείαν απ’την όμορφη δεκαετία του 80 οι πιέτες θα διαφοροποιήσουν ευχάριστα την εικόνα μας χαρίζοντας μας θεαματικές και άνετες εμφανίσεις . Οι πιέτες μας έρχονται το φετινό καλοκαίρι  σε μια αστείρευτη ποικιλία συνδυασμών και σχεδίων με κύριο γνώμονα την μοναδικότητα και την εξεζητημένη εικόνα .
 Οι αρχαίοι πολιτισμοί  και τα tribal μοτίβα αναβιώνουν αποδεικνύοντας  πως αποτελούν σπουδαίες εμπνεύσεις για μεθυστικές και θεσπέσιες εμφανίσεις ιδιαίτερα ξεχωριστού ύφους . Ιδιαίτερα εντυπωσιακό γεγονός αποτελεί η μεταμόρφωση αρχαίων και γνωστών εθνικών χαρακτηριστικών σε σύγχρονες ιδέες και νέους σχεδιασμούς . Εμφανίσεις γεμάτες ζωντάνια και λάμψη  οι οποίες αντανακλούν και εκθειάζουν την μεγαλοπρέπεια χαμένων πολιτισμών στην σύγχρονη εποχή .

Δεν υπάρχουν σχόλια: