Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Η σελίδα του Συνδυασμού Ωραιοκαστρο ΤΩΡΑ Δημήτρης Σαραμάντος (υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου)

 
Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,
Μαζί, κάναμε σημαντικά βήματα, παρά την οικονομική δυσπραγία που συνεχίζει ακόμα και τώρα να απλώνεται σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας.
Διεκδικούμε την εμπιστοσύνη σας για να συνεχίσουμε το δημιουργικό έργο που ξεκινήσαμε εδώ και τρία χρόνια σε κοινωνικές συνθήκες ιδιαίτερα δύσκολες. Σε τρία μόλις χρόνια, καταφέραμε με σκληρή δουλειά να μειώσουμε εντυπωσιακά το χρέος του δήμου μας αυξάνοντας την αξιοπιστία του. Δίνουμε προτεραιότητα στην κοινωνική πολιτική με νέες δομές ενίσχυσης σε ευαίσθητες ομάδες συμπολιτών μας.
Βρισκόμαστε στο πλευρό των κατοίκων και των επιχειρήσεων του δήμου Ωραιοκάστρου, μειώνοντας ακόμα περισσότερο τα δημοτικά τέλη. Καθημερινά κερδίζουμε την μάχη για έναν καθαρό δήμο ενώ ταυτόχρονα δίνουμε νέα ώθηση στους τομείς του Πολιτισμού της Παιδείας και του Αθλητισμού.
Δουλεύουμε σκληρά και δημιουργικά 24 ώρες το 24ωρο, για ένα δήμο πρότυπο. Σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα δεν μπορεί να περισσεύει κανείς. Σας θέλουμε όλους συμπαραστάτες γιατί έχουμε ακόμα πολλά να προσφέρουμε στον τόπο που μεγαλώσαμε και μεγαλώνουν τώρα τα παιδιά μας.
Μαζί, συνεχίζουμε....

Δημήτρης Σαραμάντος
Δήμαρχος Ωραιοκάστρου

Αυριο θα ανακοινωθούν τα ονόματα των υποψηφίων του Συνδυασμού ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΤΩΡΑ

Ιστοσελίδα του Συνδυασμού
http://www.oraiokastrotora.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: