Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Α-Ω Οι απειλές της ΕΕ ότι θα μας βγάλουν από το ευρω συνεχίζονται.Η αγορά μαζεύτηκε, στραγγίζει σιγά σιγά και η Ελλάδα σε λίγο θα υποφέρει.

 
Τι πραγματικά  συμβαίνει στην Θεσσαλονίκη μέσα Μαρτίου 2015.

Οι απειλές για πτώχευση συνεχίζονται, αλλά την ελληνική αγορά αυτό έχει μεγάλη επίπτωση. Μου θυμίζει τον εργοδότη που προσπαθεί να διώξει έναν υπάλληλο μέσα από τη δουλειά χωρίς να επωμιστεί την αποζημίωση. Κάνει τα πάντα για να τον υοχρεώσει να αποφασίσει να φύγει μόνος του.

Οι Ελεύθεροι επαγγελματίες υποφέρουν όπως και τότε με τα Μνημόνια. Δύο Σαββατοκύριακα τώρα οι έξοδοι του Έλληνα περιορίστηαν στο ελάχιστο. Ο κόσμος μαζεύτηκε, δεν κυκλοφορεί, φοβάται για επερχόμενη πτώχευση, και τώρα είναι χειρότερα τα πράγματα γιατί δεν υπάρχουν οι πισινές που υπήρχαν στο 1ο μνημόνιο, και οι καβάτζες.
Δυστυχώς για πολλούς καταστηματάρχες η κάθε μέρα είναι ατελείωτη κι δύσκολη, σαν να οδηγούνται στη λαιμητόμο αργά αργά σε ένα θάνατο αργό και βασανιστικό.

Ο κ. Καμμένος απείλησε ότι σε περίπτωση πτώχευσης η Ελλάδα θα στείλει τους 1,5 εκατ Λαθρομετανάστες στην Ευρώπη και κυρίως στη Γερμανία γιατί δεν μπορούμε να τους φιλοξενούμε.

Κι αν η ΕΕ δεν μας κάνει κούρεμα όπως έκαναν κάποτε στη Γερμανία μετά τον πόλεμο το 1953 εκεί οδηγούμαστε. Η βόμβα των λαθρομεταναστών θα κάψει κάποιο άλλο κράτος.


Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το τι σήμαινε η απειλή του ότι θα στείλουμε τους μετανάστες στη Γερμανία ο κ. Καμμένος λέει ότι το μόνο που έκανε είναι να καταστήσει σαφές τι θα σημάνει η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ. "Δεν είναι απλώς μια οικονομική κρίση, αλλά και μια ανθρωπιστική. Δεν θα εφαρμοστεί καμμία συμφωνία σε αυτή την περίπτωση Είμαστε υποχρεωμένοι να φιλοξενούμε τους πρόσφυγες ως χώρα άφιξης. Όποιος θέλει να πιέσει την Ελλάδα να βγει από την ευρωζώνη, θα πρέπει να το γνωρίζει αυτό. Και η Ευρώπη πρέπει να καταλάβει ότι αυτή τη στιγμή εδώ υπάρχει μια βόμβα. Πώς μπορεί μια χώρα σε κρίση από μόνη της να αντιμετωπίσει 1,5 εκατομμύρια πρόσφυγες;" Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: