Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ κρατά ο Σαραμάντος με την απόφαση που βγήκε για τον Νίκο Μπάτο

Αν σήμερα στη θέση του Νικολάου Μπάτου ήταν ο τωρινός Δήμαρχος Δημήτρης  Σαραμάντος και είχε κυρηχθεί έκπτωτος τους αξιώματος του,  κάποιοι θα είχαν οργιάσει και ο ίδιος ο Μπάτος και όλοι αυτοί που είναι εναντίων του και  κατά καιρούς τρελαίνονται, τους πιάνει αμόκ και δεν μπορούν να καταλάβουν πως το άτομο που τόσο κυνήγησαν και τόσο λιδώρησαν κατάφερε με χαμηλούς τόνους, χωρίς να λιδωρήσει, χωρίς να υβριολογήσει, χωρίς να λασπώσει να πάρει τη θέση αυτήν που έχει σήμερα Δήμαρχος Ωραιοκάστρου.

....Κάποιοι είπαν τον τωρινό Δήμαρχο  "κακοποιό στοιχείο", τον είπαν "κατάδικο", τον είπαν "αμόρφωτο", τον είπαν "χωριάτη"... ...
αλλά μήπως η λαική ρύση ότι πέφτεις στο λάκκο που σκάβεις για τον γείτονα έχει εφαρμογή στην προκειμένη περίπτωση του Νικολάου Μπάτου?

Μήπως τελικά είχαμε κουραστεί από τα μεγάλα λόγια, και την πολλή δημοσιότητα που μας έδωσε επί δεξαέξι έτη ο Νικόλαος Μπάτος και θέλαμε κάτι πιο απλό
Γιατί τελικά την πολιτική με το ψέμα, τη βρωμιά, και το τάξιμο όλοι το έχουμε σιχαθεί.
Γιατί σήμερα όλοι βλέπουμε που μας κατάντησε το πολιτικό σύστημα και που έφτασε την Ελλαδίτσα μας.

Μήπως τελικά το να κρατά κάποιος μια στάση "υπεράνω" να μην παίρνει θέση, να μην βρίζει να μην ειρωνεύεται αλλά με έργα να δείχνει την "θέση του και τη στάση του" είναι προτιμότερο?

Γράφει η Σοφία Κυριακίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: