Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Καταπληκτική και με μεγάλη επιτυχία η συναυλία στο Δρυμό 2011

Συνέντευξη του δημοτικού συμβούλου της συμπολίτευσης και υπεύθυνου των πολιτιστικών Χρήστου Τερζή, στον «Χρόνο»


«Οι πρώτες επαφές με τον μαέστρο της συμφωνικής ορχήστρας νέων Ελλάδος έγινε τον Ιούλιο ενώ προγραμματίζαμε τις εκδηλώσεις του δήμου. O κ. Αραμπατζής Βαγγέλης συναντήθηκε με τον δήμαρχο και του έκανε την πρόταση, να παρέχουμε εμείς το θέατρο «ΤΣΟΥΚΕΣ» στο Δρυμό και τη συναυλία, τελείως αφιλοκερδώς, θα την έδινε η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος με την επιμέλεια του μαέστρου κ. Αραμπατζή, για να τιμήσουν και το μουσικό συγκρότημα «ΤΡΥΦΩΝΟ» για την προσφορά του στην Ελληνική μουσική.

Ο δήμαρχος συμφώνησε αμέσως και ανέθεσε σε μένα να αναλάβω όλη την διαδικασία. Αφού βεβαιωθήκαμε ότι δεν συντρέχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που να μας εμποδίζει να διαθέσουμε το θέατρο, μεταφέραμε την θεατρική παράσταση της Ανδρομάχης δύο μέρες αργότερα ώστε να μπορέσει να γίνει αυτή η συναυλία, δηλαδή την Κυριακή στις 4-9-2011.

Είχε πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία γιατί μαζί με τα φυλλάδια και τις προσκλήσεις του δήμου, μεγάλη διαφήμιση έγινε από την ίδια την συμφωνική ορχήστρα, κυρίως από τον κ. Αραμπατζή μέσω της τηλεόρασης της ΕΡΤ, ραδιοφωνικών σταθμών, αφισών στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ και στην ιστοσελίδα του facebook.

Σημαντικό κέρδος για το δήμο είναι ότι υπήρξε μια πολύ καλή ευκαιρία να γίνει πολύ γνωστό το θέατρο του Δρυμού. Από πλευράς της συμφωνικής ορχήστρας νέων έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από τη διοργάνωση, ήρθαν και εκπρόσωποι της εταιρίας Heaven από την Αθήνα, που διοργανώνει τέτοιες συναυλίες και θέλουν κι αυτοί να διοργανώσουν αντίστοιχες στο θέατρο «ΤΣΟΥΚΕΣ».

Πρέπει λοιπόν να φροντίσουμε κι εμείς λίγο περισσότερο την συντήρηση και την προβολή του ανοιχτού θεάτρου «Τσούκες» στο Δρυμό, τη στιγμή μάλιστα που έχουν την διάθεση να μας ξαναδώσουν κι άλλη συναυλία, πάλι αφιλοκερδώς».

Αναρτήθηκε από :
http://www.xronews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=848:2011-09-08-14-46-32&catid=5:cult&Itemid=10

Δεν υπάρχουν σχόλια: