Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Δημήτρης Σαραμάντος.

Βροχή οι ορκωμοσίες δημοτικών αρχών

Πολλές ορκωμοσίες δημοτικών αρχόντων και αρχών έγιναν χθες, με προεξέχουσα την ορκωμοσία των δημάρχων του βορειοδυτικού τόξου Θεσσαλονίκης, στην οποία χοροστάτησε ο μητροπολίτης Νεαπόλεως-Σταυρουπόλεως Βαρνάβας.


Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Νεαπόλεως, στις 7 το απόγευμα, με οικοδεσπότη το νυν δήμαρχο Νάκη Λαδόπουλο, ο οποίος καλωσόρισε τους δημάρχους των διευρυμένων δήμων. Ορκίστηκαν συνολικά επτά δήμαρχοι και συγκεκριμένα ο Σίμος Δανιηλίδης (Νεάπολης-Συκεών) ο Διαμαντής Παπαδόπουλος (Παύλου Μέλα), ο Λάζαρος Κυρίζογλου (Αμπελοκήπων-Μενεμένης), ο Στάθης Λαφαζανίδης (Κορδελιού-Ευόσμου), ο Νικόλαος Γιουτίκας (Δέλτα), ο Δημήτρης Σαραμάντος (Ωραιοκάστρου) και ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης (Πυλαίας-Χορτιάτη). Ο μητροπολίτης Νεαπόλεως-Σταυρουπόλεως, απευθυνόμενος στους δημάρχους, τους κάλεσε να είναι ενωμένοι απέναντι στα μεγάλα ζητήματα της δυτικής Θεσσαλονίκης, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Σίμος Δανιηλίδης. Μετά την ορκωμοσία βραβεύτηκαν συνολικά 43 πρώην δήμαρχοι και κοινοτάρχες της περιοχής, καθώς και ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης Κώστας Παπαδόπουλος. Ανάμεσα στους τιμώμενους ήταν και ο νυν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Β’ Θεσσαλονίκης Γιώργος Αρβανιτίδης, που διετέλεσε δήμαρχος Εχεδώρου, και ο 94χρονος πρώην δήμαρχος Συκεών για πέντε τετραετίες Παναγιώτης Αφαλής, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να παραστεί εξαιτίας μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί. Την τιμητική του πλακέτα θα του παραδώσουν τις προσεχείς ημέρες ο κ. Βαρνάβας και ο Σ. Δανιηλίδης.
Χθες το πρωί τελετές ορκωμοσίας των νέων δημοτικών συμβουλίων έγιναν στις έδρες των δήμων Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Βόλβης, Κορδελιού-Ευόσμου και Πυλαίας-Χορτιάτη. Οι νέες δημοτικές αρχές Ωραιοκάστρου και Λαγκαδά θα ορκιστούν τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, ενώ της Θέρμης και της Καλαμαριάς μεθαύριο Τετάρτη.


Read more: http://oraiokastronews.blogspot.com/2010/12/blog-post_23.html#ixzz18yeKmkBP

Δεν υπάρχουν σχόλια: