Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

ΣΕΚΙΟΥΡΗΤΑΔΕΣ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ

Για να σταματήσει η εγκληματικότητα αλλοδαπών

Διογκώνεται συνεχώς το φαινόμενο κατατρομοκράτησης των Ελλήνων Πολιτών λόγο εγκληματικής δρασητιρότητας που αναπτύσσουν οι λαθρομετανάστες αλλά και οι Βούλγαροι οικονομικοί μετανάστες που μετακινήθηκαν στα νότια του νομού Ξάνθης.
Πακιστανοί, Αλβανοί, Βούλγαροι αγροτικοί εργάτες έχουν εγκατασταθεί εκεί άλλοι νόμιμα και άλλοι παράνομα στα παραλιακά χωριά δημιουργώντας πυρήνες εργατικού δυναμικού φθανοντας σε σημείο να καθορίζουν οι ίδιοι τις αμοιβές (λογο έλλειψης εργατων).
Αρχισαν να εμφανίζονται φαινόμενα "κλοπων" τόσο στα χωράφια που εξαφανίζεται μέρος της παραγωγής, όσο και σε οικίες στα χωριά.
Τα θύματα πολλές φορές είναι χήρες, και ηλικιωμένοι. Το θράσσος των κλεφτών άρχισε να ξεπερνάει κάθε όριο.
Σε περίπτωση που αναρωτιόμαστε γιατί δεν επεμβαίνε η πολιτεία, ή η Αστυνομία ας ζητήσουν την απάντηση στο Υπουργείο Προστασίας πολίτη, το οποίο όχι μόνο δεν προστατεύει τους έλληνες πολίτες, αντίθετα τους μετατρέπει σε θύματα, έναντι των εγκληματιών.
Δεν είναι μόνο η Ξάνθη όμως, τα ίδια προβλήματα έχουν και στην Χαλιδική και σε λίγο ίσως φτάσουν και σε μας. Όταν όλοι αυτοί οι άνθρωποι δεν βρίσκουν εργασία, γιατί η οικοδομή έχει "παγώσει" δεν βρίσκουν εργασία την παραγωγή, που θα στραφούν για να επιβιώσουν?
Σκεφτείτε το εσείς οι ενεργοί και ευαίσθητοι πολίτες, και ας το σκεφτούν και οι κυβερνώντες πριν είναι αργά

Σοφία Κυριακίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: