Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Α-Ω ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.“Πυρά” Πολυχρονίδη κατά διοίκησης του δήμου Ωραιοκάστρου




Βολές σε βάρος της διοίκησης του δήμου Ωραιοκάστρου για τους χειρισμούς της στην πρόσφατη κακοκαιρία, εξαπέλυσε ο υποψήφιος δήμαρχος, Ανέστης Πολυχρονίδης.
Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Συνεργασία Τώρα”, Ανέστης Πολυχρονίδης εγκαλεί την δημοτική αρχή για τις σοβαρές παραλείψεις που καταγράφηκαν στην επιχείρηση αποχιονισμού του δήμου.
“Εκατοντάδες ανύποπτοι συμπολίτες μας επιστρέφοντας από τις δουλειές τους, έπεφταν στις χιονοπαγίδες που δημιουργούσε ο παγωμένος αέρας και δεκάδες από αυτούς εγκλωβίστηκαν μέσα σε όγκους μεταφερόμενου χιονιού και ΄΄γλίτωσαν΄΄ από τα χειρότερα χάρη στην αξιέπαινη προσπάθεια εθελοντών συμπολιτών μας”, τόνισε ο κ. Πολυχρονίδης.
Επιπλέον, ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου επισημαίνει πως “παραμένουν την τέταρτη ημέρα χωρίς χιονόπτωση οι στίβες χιονιού παντού, γεγονός που σε συνδυασμό με τον παγετό κάνουν την καθημερινή μετακίνηση πεζών-οχημάτων πάνω στο οδόστρωμα, επικίνδυνη” ενώ καταγγέλλει πως “δεν έχουν καθαριστεί ούτε οι χώροι των στάσεων από τα χιόνια, με αποτέλεσμα να περιμένει ο κόσμος το λεωφορείο πάνω στο δρόμο(!)”.
“Καλούμε τους διοικούντες να αφήσουν τις θριαμβολογίες, τις ρουσφετολογικές εξυπηρετήσεις ημετέρων και να εργασθούν για το σύνολο του δήμου βάσει του σχεδιασμού που έχουν κάνει -αν έχουν κάνει(!)”, καταλήγει στην ανακοίνωση του ο κ. Πολυχρονίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: