Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Δήλωση στήριξης της δημοτικής παράταξης ΑΝ.Α.Σ.Α Μιχαήλ Θεοδουλίδη



Δήλωση στήριξης της δημοτικής παράταξης ΑΝ.Α.Σ.Α
Μιχαήλ Θεοδουλίδη
Εκτελωνιστής – Τελωνειακός Αντιπρόσωπος
Ως κάτοικος και πολίτης του Δήμου Ωραιοκάστρου επί δέκα συναπτά έτη και, έχοντας βιωματική αντίληψη της πραγματικότητας από τη μια και των προκλήσεων από την άλλη, που παρουσιάζει ο τόπος μας, αποφάσισα να στηρίξω την υποψηφιότητα του Παντελή Σκαρλάτου για το αξίωμα του Δημάρχου.
Η απόφασή μου αυτή, στηρίζεται στην ισχυρή μου πεποίθηση ότι χρειαζόμαστε για το Ωραιόκαστρο ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης και ουσιαστικής ανάπτυξης με μετρήσιμα αποτελέσματα. Αυτό, θα αποτελέσει και το εφαλτήριο μιας νέας εποχής για το Δήμο μας, που θα είναι  εποχή κοινής προσπάθειας και δημιουργίας.
Ως ένας εκπρόσωπος της νέας γενιάς του Ωραιοκάστρου πιστεύω ακράδαντα, ότι ο Δήμος μας έχει ανάγκη από έναν σύγχρονο τρόπο διοίκησης, εναρμονισμένο με τις  απαιτήσεις της εποχή μας, που να βασίζεται στην καινοτομία ιδεών, στον πλουραλισμό απόψεων και στην ώσμωση παραγωγικών αντιλήψεων.
Βασική μου επιδίωξη λοιπόν, είναι να συμπράξω με ανθρώπους που έχουν σκοπό να συμβάλουν στην εφαρμογή εκείνων των σχεδίων και σε εκείνους τους τομείς, που θα δηλώνουν με σαφήνεια, το πρόσημο της ανασυγκρότησης του Δήμου μας.
Αποδεσμευμένοι από αγκυλώσεις  του παρελθόντος και κακώς κείμενα προηγούμενων διοικήσεων, οραματίζομαι τη δημιουργία ενός Δήμου που ταυτίζεται με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, που εμπνέεται από τον ανθρώπινο χαρακτήρα των πόλεων και υπηρετεί τις καθημερινές ανάγκες των πολιτών.
Με όραμα την ποιότητα της ζωής, συνδυασμένη με την κοινωνική και οικονομική ευημερία του Ωραιοκάστρου, θέλω να μοιραστώ μαζί σας, κάποιες από τις προσωπικές μου θέσεις μου για το Δήμο μας. 
Είμαι βαθειά πεπεισμένος ότι, η αναβάθμιση του εμπορικού μας κέντρου σε βασικό πυλώνα επιχειρηματικής δραστηριότητας της ευρύτερης περιοχής, η ανάδειξη του πολιτιστικού μας φορτίου και η χωροταξική αναδιοργάνωση μεγενθύνουν τις προοπτικές εξέλιξης του Δήμου μας.
Επιθυμώ τον εκσυγχρονισμό βασικών τομέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε συνάφεια με τη χρήση των Νέων Τεχνολογιών, όπως των υπηρεσιών της εκπαίδευσης, της φροντίδας για τους ηλικιωμένους και των δημιουργικών δραστηριοτήτων  για όλους τους συμποπολίτες μας στη βάση της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των κατοίκων.
Γνωρίζω καλά, ότι ο δρόμος για ένα άλλο πρότυπο διοίκησης και οργάνωσης της τοπικής κοινωνίας, δεν είναι εύκολος.
Φιλικό στον άνθρωπο, δίκαιο κοινωνικά και βιώσιμο οικονομικά
Γι’ αυτό και αποφάσισα να εργαστώ για να ενεργοποιήσω κάθε συνδημότη μας –ειδικότερα, της γενιάς μου- να αξιοποιήσω τις ιδέες των ζωντανών κομματιών και των προοδευτικών δυνάμεων του Δήμου μας και με επιμονή να συμπράξω στην -από κοινού προσπάθεια- επανεκκίνησης που λαμβάνει χώρα σήμερα, για το Ωραιόκαστρο.
Η δημοτική παράταξη «Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Συμμαχία Ανάπτυξης», της οποίας επικεφαλής είναι ο Παντελής Σκαρλάτος, δίνει νέα πνοή σε αυτό που αποκαλώ όραμά μου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση εν συνόλω και τον Δήμο μας, ειδικότερα.
Για να μην μείνουν στα χαρτιά οι ανησυχίες μας, οι σκέψεις μας και οι ιδέες μας, ας συμπορευτούμε -όλοι μαζί- με την πεποίθηση ότι, ο Δήμος μας μπορεί και αξίζει να γίνει καλύτερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: