Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Α-Ω 26 - 10 - 2015 Ημέρα Αγίου Δημητρίου τι γίνεται σήμερα στην Ελλάδα. Γέμισε η ΕΛΛΑΔΑ στρουθοκάμηλους




Οι πολιτικές εξελίξεις περνούν σαν φιλμ από μπροστά μας. Οι φόροι έρχονται μαζικά τόσοι που δεν τους προλαβαίνουμε μια και δεν έχουμε να τους πληρώσουμε. Αρχίσαμε να μην ασχολούμαστε πια όπως με τους φακέλους και τις ειδοποιήσεις τραπεζών.

Οι καλοί μας Συνεταίροι ΕΤΑΙΡΟΙ θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα από "χώρα του Φωτός" σε χώρα ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ζήτησαν να δημιουργήσουμε ολόκληρες πόλεις. Αυτό σημαίνει ότι θα αποκτήσουν δικαιώματα.
Πριν μερικά χρόνια απαγορευόταν σε οποιοδήποτε ξένο να αγοράσει γη στην Ελλάδα.
Για να πάρει ένας ξένος ακίνητο έπαιρνε έγκριση από το Υπουργείο Εσωτερικών
Σήμερα ισχύει το μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δίνετε, εντολές άνωθεν.

Η προδοσία πάει σύννεφο. Άνοιξαν τις Πύλες που θα φέρουν την Κόλαση τον Αρμαγεδώνα.
Τίποτα δεν τους σταματά. Κανείς δεν ασχολείται γιατί φοβάται, γιατί αδιαφορεί, γιατί πιστεύει ότι δεν το αγγίζει νομίζει ότι απλά είναι θεατής και αν δεν μιλήσει δεν θα έχει και πρόβλημα.
Αντιστάσεις μηδέν.Η να το θέσουμε αλλιώς κάνουμε όλοι τους στρουθοκάμηλους.

Πότε θα αντισταθείτε ερωτώ;

Έγινα γραφική να φωνάζω.

Θέλετε δηλαδή τα παιδιά σας αύριο μεθαύριο να παντρεύονται με σύριους μωαμεθανούς; Θέλετε οι κόρες σας να βιάζονται από αλλοδαπούς;
Θέλετε ο γιος σας να πάει στην Αλβανία να δουλέψει σαν Αλβανός ή στην Γερμανία σαν είλωτας;    Η νομίζετε ότι αν αναφέρει στο βιογραφικό του ότι είναι Έλληνας θα του ανοίξουν τις πόρτες;          Το μικρότερο μισθό θα πάρει, και α τον εκμεταλλευτούν πλήρως οι ΕΤΑΙΡΟΙ μας όπως εκμεταλλευόσασταν εσείς κάποτε τους Αλβανούς ΘΥΜΑΣΤΕ; Και τότε πολύ καλά θα πάθει, γιατί τον μεγαλώσατε εσείς μανάδες ως δειλό, ως θρασύδειλο, ως προδότη, ως λουλού (λέγοντας του σώπα, μην μιλάς, μην αντιστέκεσαι για το συμφέρον σου). Μια χώρα που βουλιάζει μπορει να σώσει άλλους ακτός από τα παιδιά της; Τι δεν καταλαβαίνεις ΈΛΛΗΝΑ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΕ;

Γράφει η Σοφία Κυριακίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: