Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Α-Ω Οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα πίσω από τις κουίντες 1η Φεβρουραίου 2015


Αμέσως μετά τις βουλευτικές εκλογές 2015 βλέπουμε σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις. 

Ο Αλέξης Τσίπρας δηλωμένος άθεος απόφυγε τον θρησκευτικό όρκο ως πρωθυπουργός και κατακρίθηκε από όλους αυτούς που ορκιζόταν με δύο χέρια και μεγάλες μετάννοιες και στείλαν στην αυτοκτονία 8.000 Έλληνες.

Την ίδια στιγμή ο Π. Καμμένος κατεβάζει την σημαία ευρωζωνης και ανεβάζει την σημαία Βυζαντίου, με τον δικέφαλο αετό.
Την ημέρα που ο Βαρουφάκης κλείνει την πόρτα στην Τρόικα, και βάζει φωτιά στην κυριαρχία της δείχνοντας ότι δεν είναι πλέον αποδεκτή και αναγνωρισμένη από την Ελλάδα, ο Π.Καμμένος πηγαίνει στα Ίμια και αρχίζει να συζητά για ΑΟΣ. Ξαφνικά μέσα σε λίγες μέρες ανοίξανε όλα τα μέτωπα μαζί, πράγμα ανησυχητικό....Όλες οι κινήσεις της νέας κυβέρνησης δείχνουν ότι ο αέρας άλλαξε, και ότι τα πράγματα δεν θα είναι έτσι όπως τους είχαμε συνηθίσει.Η υποταγή τέλος.

Όλα αυτά σε όποιον διαβάζει τις προφητείες των Αγίων μας δείχνουν ότι μεγάλες αλλαγές έρχονται και είναι κοντά. Είναι κοντά ή ώρα που θα γίνει χριστιανική Λειτουργία μέσα στην Αγιά Σοφιά.
Είναι κοντά ή ώρα που θα συζητηθούν τα Εξαμίλια.
Είναι κοντά ή ώρα που ο Αλέξης παρ΄όλο που είναι άθεος, παίζει το σχέδιο του Θεού χωρίς να το θέλει..
Και ποιο είναι αυτό? Σε λίγο όλοι θα μαλώνουν μεταξύ τους και η Ελλάδα θα είναι στη μέση και θα μαλώνουν για την Ελλάδα.Η ωραία Ελένη της μάχη της Τροίας, τώρα πια θα είναι η Ελλάδα.
Θυμηθείτε με, δεν θα παραξενευτώ αν αυτή η κυβέρνηση απαιτήσει να ξοφλήσουμε ότι χρωστάμε με τα κατοχικά δάνεια και εκεί που τους χρωστούσαμε να τους πάρουμε και το βόδι.


Ο Βαρουφάκης ως  ΚΑΝΑΡΗΣ πυρπόλησε την Τρόικα με ένα ιστορικό ΟΧΙ και έδειξε ότι απέτυχαν παταγωδώς σε όλα αυτά που μας ανάγκασαν να ακολουθήσουμε, με επιχειρηματολογία θα τους αποδείξει (κάτι απλό που δεν έκαναν ποτέ οι άλλοι, γιατί κρυβόταν από τη λίστα Λαγκαρτ, ήταν εξαρτώμενοι από τα πάθη τους και τα λάθη τους) προτίμησαν να σώσουν τα τομάρια τους παρά την Ελλάδα, θάψαν τους Έλληνες 8.000 αυτοκτονίες, για να μην φανούν οι δικές τους πομπές, τρωγαν και πίναν σαν Πασάδες, και στους Έλληνες επέβαλλαν την φτώχια, την ανεργία, την αυτοκτονία, την κατάντεια γιατί αυτές τις εντολές πήραν από την Τρόικα που δημιουργήθηκε το 2010 αποκλειστικά και μόνο για την Ελλάδα.

Ο επόμενος μήνας θα είναι σημαντικός γιατί οι πολιτικοί μας θα τρέχουν να κάνουν συμμαχίες, και στο ξεκίνημα τους πήραν το ΟΚ και την στήριξη της Αμερικής.
Βέβαια αυτό δεν γνωρίζω είναι πως θα το δεχτεί η Ρωσία, γιατί δεν μπορείς να τα έχεις καλά και με τους Αμερικάνους και με τους Ρώσους-Κινέζους.

Γράφει η Κυριακίδου Σοφία





Δεν υπάρχουν σχόλια: