Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΔΙΑΙΤΑ.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΙΛΑ

 
Πόσες από εμάς και πόσοι μετά από πολλές δίαιτες δεν φτάσαμε να μην μπορούμε πλέον να κάνουμε άλλο πρόγραμμα δίαιτας γιατί κουραστήκαμε ψυχολογικά;
Μόλις στεναχωριόμαστε πέφτουμε με τα μούτρα στο ψυγείο.Αναζητούμε στο γλυκό συμπόνοια, και χαλάρωμα. Πόσοι από εμάς δεν έχουμε εθισμό στο φαγητό, στη σοκολάτα, στον καφέ, στο τσιγάρο.



Αγαπητοί μου οι γλυκιές μας αδυναμίες μπορούν εύκολα να καταπολεμηθούν με μια απλή νηστεία.
Αυτό είναι το μυστικό για να αρχίσετε να ελέγχετε τον εαυτό σας, που σας έχει ξεφύγει ή τον έχετε χάσει λίγο τελευταία. Αυτό είναι το μυστικό για να δυναμώσετε πνευματικά και να αρχίσετε να ελέγχετε σώμα και ψυχή. Γιατί όταν η ψυχή είναι καθαρή και το κορμί θα αντέξει σε όλα.
Αν καταφέρετε να κάνετε την νηστεία, θα δείτε ότι πολύ εύκολα θα καταφέρετε να κάνετε και την υγιεινή διατροφή, γιατί σιγά σιγά μπαίνετε σε πρόγραμμα. Ξεκινήστε από το πιο απλό, Τετάρτη και Παρασκευή όχι κρεατικά και γαλακτοκομικά, καθιερώστε ένα μικρό πρόγραμμα 2 μέρες την εβδομάδα και αν το καταφέρετε θα δείτε ότι σιγά σιγά και 15 μέρες θα μπορείτε να κάνετε νηστεία, και 40 αν χρειαστεί.
Τέλος το μυστικό είναι να μην τσιμπολογάτε όλη μέρα, να σηκώνεστε από το τραπέζι πάντα πεινασμένοι και να πίνετε όσο μπορείτε περισσότερο νερό, ή να έχετε 5-6 μικρά γευματα των 300 θερμίδων. Καλή επιτυχία!



 Εδώ θα βρείτε το νηστειολόγιο της εκκλησίας μας:

http://oreokastritis.blogspot.gr/2014/04/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: