Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Α-Ω Στη ΔΕΘ 2014 γίνεται η 1η κίνηση αφαίρεσης του ελληνικού σταυρού απο τη σημαία μας.Το έχουν όλες οι αφίσες τους. Ανοίξτε τα μάτια σας.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhmWY0ZqnSk83d10Y1sE5ib8Dikd9x09CtO8h2bcNt5gtCpNNYnc7ZR6vgxARwMuiDRlNwCEu0mkGlbIKs2LrlLaXBWTQaXNcs4kmtnHcfQZbblpvnvMsCMG5DBYvOpVCA7W5kQUoeOO4Wc/s1600/eikona+polis.gif 
Εδώ βλέπουμε να ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ τον ΣΤΑΥΡΟ από το ανθρωπάκι που φέρει την Ελληνική σημαία ενώ ΟΛΑ τα υπόλοιπα ανθρωπάκια ΦΕΡΟΥΝ κανονικά στο κέντρο το σήμα της κάθε σημαίας. (πχ η τουρκική την ημισέληνο, η αλβανική τον αετό κλπ). Στα διαβατήρια αφαίρεσαν πάνω απο τους τρούλους των ζωγραφισμένων ναών,το σταυρό.
Απο τις ταυτότητες αφαίρεσαν το θρήσκευμα.Απο τα κοντάρια των σημαιών αφαίρεσαν το σταυρό.Απο το υπουργείο Παιδείας Αφαίρεσαν το "Εθνικής".
Οσο και καλόπιστος να είναι κάποιος αντιλαμβάνεται οτι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο και αυτές οι αθώες γαλάζιες γραμμές μόνο αθώες δεν είναι.
Κοιτάξτε τι κάνουν στα ΕΛΤΑ.Τα τελευταία 20 χρόνια τα ελληνικά σύμβολα και τα θρησκευτικά σύμβολα έχουν χαθεί απο τα γραμματόσημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: