Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Α-Ω δύο ώρες οργασμούς είχε η νύφη πάνω στο νυφικό τραπέζι

 
Από το γλέντι του γάμου έφυγε για το Νοσοκομείο η ύφη αφού δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει από τους συνεχόμενους οργασμούς ούς επί 2 ώρες.
Από ότ φαίνεται η Λαρισσαία φίλη μας χτυπιόταν πάνω στο τραπέζι από οργασμό να πούμε από τη χαρά της; από κάποια ουσία που πήρε για να βοηθηθεί; από το μεγάλο τη έρωτα;
Όπως και να έχει κάτι τέτοια στη Λάρισσα είναι συνηθισμένα και το 2015 καλά ξεκίνησε για τη νύφη
  • ΑπΕιδικά όταν έχεις αγωνία για τους καλεσμένους, το νυφικό, τις λεπτομέρειες του μυστηρίου και στο τέλος καταλήγεις στο νοσοκομείο.
  • Τι συνέβη; Σύμφωνα με το kouzoulo στα επείγοντα του νοσοκομείου βρέθηκε νύφη-κόρη γνωστού επιχειρηματία στη Λάρισα- απο τον χώρο που γλεντούσαν αφού είχε απανωτούς οργασμούς επί δύο ολόκληρες ώρες.
  • Οι γιατροί έκπληκτοι αντίκρισαν τη γυναίκα που… δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει αφού κάθε ένα λεπτό τρανταζόταν από… ηδονή.
  • Το περιστατικό αντιμετωπίστηκε τελικά, μετά από σχετική ενημέρωση του θεράποντα γιατρού από συνάδελφό του στην Αθήνα- με ένα κοκτέιλ κατασταλτικών φαρμάκων που χορηγήθηκε ενδοφλέβια.
  • - See more at: http://www.palo.com.cy/a/gamos-sti-larisa-katelixe-sto-nosokomio-exetias-epanalamvanomenon-orgasmon-139744#sthash.t2Mq1kj6.dpuf

    Δεν υπάρχουν σχόλια: