Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Πρόσκληση κατάθεσης συμμετοχών στο φεστιβάλ «ΑΝΑΚΑΤΑ 4» της ΔΗ.Κ.Ε «ΙΡΙΣ»

 
Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Παύλου Μελά «ΙΡΙΣ», για τέταρτη χρονιά, διοργανώνει το «ΑΝΑΚΑΤΑ» στις 28-29-30 Σεπτεμβρίου 2012.
Το «ΑΝΑΚΑΤΑ» φιλοδοξεί να αναδείξει την αναγκαιότητα αλλά και τον τρόπο παρέμβασης της τέχνης στα κοινωνικά δρώμενα, μέσω της κατάληψης δημόσιων χώρων, της ανατροπής των ορίων και των στερεότυπων, δημιουργώντας έναν ανοιχτό διάλογο μεταξύ τέχνης-καλλιτέχνη-κοινού.
Η οργανωτική επιτροπή του ΑΝΑΚΑΤΑ 2012 καλεί στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά, τους καλλιτέχνες σε μια ανοιχτή/jam πλατφόρμα τέχνης, οπού όλες οι μορφές έκφρασης, συναντώνται και συγκλίνουν, μέσω των αντιρρήσεων, αμφισβητήσεων, αντιφάσεων, ανατροπών, σε έναν άλλο λόγο της σχέσης τους με τον κοινωνικό χώρο.
Το «ΑΝΑΚΑΤΑ» καλεί καλλιτέχνες, ομάδες, οργανισμούς, φορείς και...ό,τι άλλο σχετικό να καταθέσουν τις προτάσεις τους μέχρι 10 Σεπτεμβρίου στην επιτροπή της διοργάνωσης, στην ταχυδρομική διεύθυνση: Λαγκαδά 221, 1ος όροφος, ή στο email dkesiris@pavlosmelas.gr . Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το blog του «ΑΝΑΚΑΤΑ» http://festivalanakata.blogspot.gr/
 
Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την αίτηση συμμετοχής.
 
Πληροφορίες:
Δ.Η.Κ.Ε. Δήμου Π. Μελά ΙΡΙΣ: 2313 302 964-965 (Λαγκαδά 221, Σταυρούπολη).

Δεν υπάρχουν σχόλια: