Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Ωραιόκαστρο Σεπτ 2012 Το πρώτο κουδούνι!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (11/9/12) ο καθιερωμένος Αγιασμός και η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στα 41 σχολεία του Δήμου Ωραιοκάστρου.
Ο Δήμος μας υποδέχθηκε στις σχολικές μονάδες του σε Καλλιθέα, Μυγδονία και Ωραιόκαστρο, μικρούς και μεγάλους μαθητές, «πρωτάκια» αλλά και τελειόφοιτους.

Στον Αγιασμό των σχολικών μονάδων παραβρέθηκαν και ευχήθηκαν «Καλή Χρονιά», ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Δημήτρης Σαραμάντος, οι Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και οι Πρόεδροι των Συμβουλίων όλων των Δημοτικών Κοινοτήτων.
Καλή σχολική χρονιά ευχήθηκε στο Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Νεοχωρούδας, ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Δημήτρης Σαραμάντος.

Αναλυτικά στα σχολεία του Δήμου μας βρέθηκαν εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, ως εξής:

Στα σχολεία της Καλλιθέας,

Στα 1ο, 2ο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Πενταλόφου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κυριάκος Δούμπαλας.
Στα Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Σταύρος Μαρμαρίδης και ο Δημοτικός Σύμβουλος, Νικόλαος Παπαχρήστος.
Στο Νηπιαγωγείο Μονολόφου, ο Πρόεδρος  του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Μεσαίου, Σάββας Φωτιάδης,
Στο Γυμνάσιο Καλλιθέας, ο Αντιδήμαρχος Καλλιθέας και Πολιτικής Προστασίας, Γιώργος Λαζαρίδης.
Στο Λύκειο Καλλιθέας, ο Αντιδήμαρχος Καλλιθέας και Πολιτικής Προστασίας, Γιώργος Λαζαρίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κυριάκος Δούμπαλας, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος ΔΟΠΠΑΩ, Χρήστος Τερζής, ο Δημοτικός Σύμβουλος, Λεωνίδας Ζάϊκος,  η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Δέσποινα Τσακαλίδου, η Δημοτική Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος ΔΟΠΠΑΩ, Δάφνη Δεληπάλα, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Νεοχωρούδας, Χρήστος Ζέγος και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Πενταλόφου, Στέλιος Καρκάρης.

Στα σχολεία της Μυγδονίας,

Στα 1ο,  2ο Νηπιαγωγείο καθώς και Δημοτικό Σχολείο Λητής, η Πρόεδρος του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Λητής. Καλλιόπη Παπαγεωργίου,
Στο 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο Μελισσοχωρίου, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής, Ειρήνη Κέπετζη.
Στα Δημοτικό Σχολείο Μελισσοχωρίου και  5ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου (εγκαταστάσεις Σκάρας), η Δημοτική Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος ΔΟΠΠΑΩ, Δάφνη Δεληπάλα.
Στα Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Δρυμού, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Δρυμού, Δημήτρης Σπυριδωνίδης.
Στα Γυμνάσιο και Λύκειο Μυγδονίας, ο Αντιδήμαρχος Μυγδονίας και Δημοτικής Αστυνομίας, Γιώργος Παρισσόπουλος.
Στο 5ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου (εγκαταστάσεις Σκάρας), ο Αντιδήμαρχος Μυγδονίας και Δημοτικής Αστυνομίας, Γιώργος Παρισσόπουλος και ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος ΔΗΚΕΩ, Γιώργος Τσιτσικλής, η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Δέσποινα Τσακαλίδου και η Δημοτική Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος ΔΟΠΠΑΩ, Δάφνη Δεληπάλα.

Τέλος, στα σχολεία του  Ωραιοκάστρου,

Στο 1ο και 4ο Δημοτικό Σχολείο και στο 4ο Νηπιαγωγείο, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου, Θεόδωρος Ματσουκατίδης.
Στα 2ο Δημοτικό Σχολείο, το 2ο Νηπιαγωγείο, 5ο Νηπιαγωγείο (Γαλήνη), η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής, Ειρήνη Κέπετζη.
Στο 3ο Δημοτικό Σχολείο, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Ωραιοκάστρου, Θεόδωρος Τσακαλίδης.
Στο 1ο Νηπιαγωγείο, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου, Θεόδωρος Ματσουκατίδης.
Στο 3ο Νηπιαγωγείο, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής, Ειρήνη Κέπετζη και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου, Θεόδωρος Ματσουκατίδης.
Στο 6ο Νηπιαγωγείο, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής, Ειρήνη Κέπετζη.
Στο 1ο Γυμνάσιο, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Ωραιοκάστρου, Θεόδωρος Τσακαλίδης.
Στο 2ο Γυμνάσιο, ο Αντιδήμαρχος Ωραιοκάστρου και Τεχνικών Υπηρεσιών, Ανέστης Πολυχρονίδης.
Στο 3ο Γυμνάσιο, η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Δέσποινα Τσακαλίδου.
Στο 1ο Λύκειο, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου, Θεόδωρος Ματσουκατίδης.
Στο 2ο Λύκειο, ο Αντιδήμαρχος Ωραιοκάστρου και Τεχνικών Υπηρεσιών, Ανέστης Πολυχρονίδης και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Ωραιοκάστρου, Θεόδωρος Τσακαλίδης.
Στα 1ο, 2ο  Νηπιαγωγείο και 1ο, 2ο Δημοτικό Σχολείο Παλαιοκάστρου, ο Αντιδήμαρχος Ωραιοκάστρου και Τεχνικών Υπηρεσιών, Ανέστης Πολυχρονίδης.

Αναρτήθηκε:  http://www.oraiokastro.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1159&Itemid=32

Δεν υπάρχουν σχόλια: