Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΛλΟΔΑΠΟΥ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ

Εργάτης Αλβανός που μένει και εργάζεται στο Ωραιόκαστρο χρόνια  εργάστηκε στο σπίτι  κάποιου Ωραιοκαστρίτη Δημότη.
Όταν ήρθε η ώρα της πληρωμής, εκείνος δεν ήθελε να πληρώσει και προφασίστηκε ότι δέχτηκε κλοπή από τον άμοιρο εργάτη, πήγε στο τμήμα και έκανε καταγγελία για κλοπή.
Το αποτέλεσμα ήταν ο Αλβανός να πάει αυτόφωρο για κλοπή και φυσικά ακόμα και σήμερα δεν έχει πληρωθεί και το κατήγγειλε.
Είμαστε περίεργοι για το «ποια θα είναι η εξέλιξη αυτής της ιστορίας στο μέλλον» γιατί σίγουρα η ιστορία δεν τελειώνει εδώ.

Είναι σύστημα όλων αυτών που δεν θέλουν να πληρώσουν, να καταφεύγουν σε αυτή τη μέθοδο και από κατηγορούμενοι να περνάνε στην επίθεση για να μην τιμωρηθούν. Εμένα συγκεκριμένα μου έτυχε 3φορές σε ενοικιαστές που δεν ήθελαν να πληρώσουν και χρωστούσαν νοίκια πολλών μηνών, μετά από διαμάχη που είχαμε και φτάναμε στο Αστυνομικό τμήμα, να μας κατηγορούν ότι είχαν χιλιάδες ευρώ στο σπίτι ή στο κατάστημα και τους τα κλέψαμε κατά τη διάρκεια της έξωσης…με το δικαστικό επιμελητή. βέβαια και οι Αστυνομικοί ξέρουν τι γίνεται και δεν τρώνε κουτόχορτο. Η επόμενη ερώτηση τους είναι: Αφού είχες τόσες χιλιάδες ευρώ, γιατί δεν πλήρωνες τα νοίκια τόσον καιρό και έφτασες ως εδώ? Έχεις απόδειξη ότι είχες τόσα λεφτά στο σπίτι?

Δεν υπάρχουν σχόλια: