Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

ΠΟΛΥ "ΗΟΤ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

"ΟΣΟ ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΡΟ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ, ΤΟΣΟ ΚΆΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΣΕΛΗΝΙΑΖΟΝΤΑΙ......"

Παρατηρούμε από την 1/1/2011 τον πρώην δήμαρχο Ωαιοκάστρου Νικόλαο Μπάτο, να μην το βάζει κάτω με τίποτα. Να κοιμάται και να ξυπνάει καθημερινά με πρωταρχικό στόχο και σκοπό να εξωστρακίσει τον νέο Δήμαρχο Ωραιοκάστρου Δημήτριο Σαραμάντο, από την καρέκλα του Δημάρχου.
Ο Νικόλαος Μπάτος δεν έπαψε στιγμή να τονίζει με κάθε τρόπο στον κόσμο ότι ο νέος Δήμαρχος έχει μια ποινή φυλάκισης, δεν έπαψε στιγμή να προσπαθεί να τον "μειώσει στα μάτια των δημοτών",δεν έπαψε στιγμή να τον κυνηγά, δεν έπαψε στιγμή να προσπαθεί να τον βγάλει ανίκανο και να του βάλει τρικλοποδιές στην λειτουργία του Δήμου.
Και ενώ οι φήμες έλεγαν ότι ο Νικόλαος Μπάτος δεν θα αντέξει να είναι 2ος και ιδρωμένος, δεν θα αντέξει να κάνει αντιπολίτευση το πείσμα του μας διέψευσε.
Βλέπουμε έναν Νίκο Μπάτο να αγωνίζεται με νύχια και με δόντια να βγάλει όλους τους άλλους ανίκανους, πλην του εαυτού του. Βλέπουμε  έναν Νίκο Μπατο αδίστακτο προκειμένου να πετύχει τον στόχο του, να ξαναπάρει την δημαρχία, να μην λυπάται ούτε τους δημότες, ούτε το Δήμο, ούτε το γενικό καλό, αλλά να θυσιάζει τα πάντα και προπαντώς το Ωραιόκαστρο προκειμένου να αποδείξει ότι "δεν έπρεπε να χάσει τις δημοτικές εκλογές  2010".
Τελικά  η καθυστέρηση του να ψηφιστεί "προυπολογισμός στο Δήμο", σε ποιον έκανε κακό?
Αναρωτιόμαστε????


Γράφει η Σοφία Κυριακίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: