Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Δρομολογείται η υλοποίηση της δέσμευσης για δωρεάν email και «καθαρού» Ίντερνετ σε όλο το Ωραιόκαστρο

Ωραιόκαστρο,  20.1.2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δρομολογείται η υλοποίηση της δέσμευσης για δωρεάν email και «καθαρού» Ίντερνετ  σε όλο το Ωραιόκαστρο

Η προεκλογική δέσμευση του Δημάρχου Ωραιοκάστρου, Δημήτρη Σαραμάντου για παροχή δωρεάν σύνδεσης στο Διαδίκτυο για όλους τους κατοίκους  και τα δημοτικά διαμερίσματα του  νέου Δήμου
μπήκε ήδη σε διαδικασία διερεύνησης. Την  Τετάρτη 19 Ιανουαρίου ο κ. Σαραμάντος συναντήθηκε με ομάδα στελεχών της e-trikala AE, της αναπτυξιακής εταιρίας του Δήμου Τρικκαίων που έχει εξειδικευτεί στο σχεδιασμό και την κατασκευή έργων και υποδομών ευρυζωνικότητας. Στη συνάντηση έγινε έλεγχος από πλευράς e-trikala της υπάρχουσας υποδομής και συζητήθηκε η δυνατότητα προσαρμογής της όσο και δημιουργία νέας για την έναρξη λειτουργίας του δικτύου, ενώ συζητήθηκε και η δυνατότητα εγκατάστασης συστήματος δωρεάν αστικής επικοινωνίας, μέσω VOIP (voice over IP), μεταξύ των δημοτών.
«Είχα δηλώσει κατά την ανάληψη των καθηκόντων μας ότι από την πρώτη μέρα της θητείας μας θα εργαστούμε σκληρά και με πρόγραμμα για να κάνουμε πράξη όλα όσα έχουμε υποσχεθεί στους συνδημότες μας», υπογραμμίζει σχετικά ο κ. Σαραμάντος. «Επιλέξαμε συμβολικά η πρώτη μας κίνηση να αφορά τις Νέες Τεχνολογίες», συμπληρώνει, ενώ επισημαίνει ότι πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι η ευρύτερη συνεργασία με το Δήμο Τρικκαίων σε αυτόν τον τομέα, με στόχο την εφαρμογή καινοτόμων προγραμμάτων που θα αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής στο Ωραιόκαστρο". 
 Αναρτηθηκε από
http://www.oraiokastro.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=518&Itemid=32

Δεν υπάρχουν σχόλια: