Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

ΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
1 θέση Εκπαιδευτή
Λήξη: 17/01/2011


Γίνονται δεκτές αιτήσεις από εκπαιδευτικούς λειτουργούς για την πλήρωση μίας (1) θέσης Εκπαιδευτή, Κλίμακα Α10 (θέση προαγωγής), για όλες τις ειδικότητες. Η μισθοδοτική κλίμακα της θέσης είναι Α10: €25112, 26313, 27514, 28715, 29916, 31117, 32318, 33519, 34720. Στο μισθό αυτό προστίθενται οι οποιεσδήποτε γενικές αυξήσεις που εγκρίνονται με νομοθεσία. Επιπλέον, καταβάλλεται τιμαριθμικό επίδομα, σύμφωνα με το ποσοστό που εγκρίνεται από την
Κυβέρνηση από καιρό σε καιρό.
Σύμφωνα με το ισχύον Σχέδιο Υπηρεσίας της θέσης, τα καθήκοντα και οι ευθύνες, καθώς και τα απαιτούμενα προσόντα
έχουν ως εξής:
2. Κ α θ ή κ ο ν τ α και Ε υ θ ύ ν ες(α) Αναλαμβάνει διδακτικά καθήκοντα μέσα στο πλαίσιο του ωρολογίου και αναλυτικού προγράμματος.
(β) Αναλαμβάνει καθήκοντα συντονιστή εργαστηρίων της ειδικότητας του, όποτε του ανατεθούν τέτοια καθήκοντα.
(γ) Έχει ευθύνη για τα επίπεδα επίδοσης των μαθητών στα μαθήματα που διδάσκει και για τη συμπεριφορά τους γενικά μέσα στο σχολείο.
(δ) Συμμετέχει ενεργά σ όλες τις εργασίες, εκδηλώσεις και δραστηριότητες του σχολείου.
(ε) Εκτελεί οποιαδήποτε άλλα καθήκοντα του ανατεθούν για το συμφέρον των μαθητών, του σχολείου και γενικά της εκπαίδευσης.
Σημ.:Τα καθήκοντα και οι ευθύνες του Εκπαιδευτή καθορίζονται πιο αναλυτικά στους ισχύοντες Κανονισμούς Λειτουργίας Δημόσιων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης Κύπρου.
3. Α π α ι τ ο ύ μ ε ν α Π ρ ο σ ό ν τα1. Τριετής τουλάχιστον υπηρεσία στη θέση Εκπαιδευτή πάνω στις Συνδυασμένες Κλίμακες ΑΒ και Α9, μετά από προαγωγή από τη θέση Εκπαιδευτή, Κλίμακα Α7 και δεκαπενταετής τουλάχιστον συνολική εκπαιδευτική υπηρεσία.
2. Παρακολούθηση με επιτυχία επιμορφωτικών μαθημάτων που οργανώνονται από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, όπως ήθελε αποφασιστεί.
4. Αιτήσεις από ενδιαφερομένους πρέπει να υποβληθούν στην Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας μόνο σε ηλεκτρονική μορφή, με τη συμπλήρωση του εντύπου ΕΕΥ 14 - Αίτηση για Προαγωγή, στην ιστοοελίδα της Επιτροπής, στη διεύθυνση www.eey.gov.CY.
Η περίοδος υποβολής αιτήσεων είναι από 23 Δεκεμβρίου 2010 μέχρι 17 Ιανουαρίου 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια: