Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Α-Ω ΣΟΚ τι ετοιμάζουν για τα παιδιά σας. Η ανωμαλία θα είναι φυσιολοική και το φυσικό θα το κυνηγάνε.Θα αρρωστήσουν όλο το Ελληνικό Γένος. Σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει Αντρας Ελληνας, μόνο ξυρισμένοι ανωμαλιάρηδες που θα ψάχνουν αγοράκια

kourakis
Πριν λίγες μέρες αναρτήσαμε τα σχέδια της ΜΑΣΩΝΙΑΣ για την Παιδεία της Ελλαδος
http://oreokastritis.blogspot.gr/2015/11/2016.html

Δεν πρόλαβε ο αλέκτωρ να λαλήσει ούτε τρείς φορές και να σου η νέα είδηση.

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, είναι όμως αληθινό.
Ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Τάσος Κουράκης, παρευρέθηκε εχθές (5/11/2015), στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για το τέταρτο Φεστιβάλ Υπερηφάνειας (Τhessaloniki Pride) της LGBT κοινότητας (Λεσβιακά, Ομοφυλόφιλα, Αμφισεξουαλικά και Τρανσεξουαλικά άτομα).
Κατά την διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Κουράκης εξήγγειλε την καθιέρωση μαθήματος ομοφυλοφιλίας στα Ελληνικά σχολεία: «Πρέπει να μάθουν τα παιδιά στα σχολεία της χώρας ότι η διαφορετικότητα είναι πλούτος, και ότι δεν πρέπει να αισθάνονται συστολή και φόβο. Οφείλουμε να εφαρμόσουμε την αγωγή στην εκπαίδευση πάνω στη διαφορετικότητα. Πρέπει να μάθουν τα παιδιά στα σχολεία της χώρας ότι η διαφορετικότητα είναι πλούτος, και ότι δεν πρέπει να αισθάνονται συστολή και φόβο».

Ανάρτηση  http://voicenews.gr/index.php/ellada/46888-2015-11-06-07-55-24.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: