Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Τα θέματα που δεν βλέπουμε στην ΤΙΒΙ, τρείς αυτοκτονίες κάθε δύο μέρες στην Ελλάδα του 2014

 Τραγωδία στην Άνω Γλυφάδα – Αυτοκτόνησε μπροστά στα μάτια των παιδιών του
Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν το πρωί στην Άνω Γλυφάδα όταν ένας 50χρονος επιχειρηματίας αποφάσισε να βάλει τέρμα στη ζωή του αρχικά κόβοντας τις φλέβες του και στη συνέχεια πέφτοντας από την ταράτσα του σπιτιού του.
Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών του ηλικίας μόλις 16 και 12 ετών. Τα δύο αγόρια είδαν τον πατέρα τους μέσα στα αίματα και στη συνέχεια τον είδαν να ανεβαίνει κρατώντας το μαχαίρι στην ταράτσα απ' όπου έπεσε στο κενό.
Ο θάνατος του 50χρονου επιχειρηματία πάγωσε τους πάντες στη γειτονιά του στην Άνω Γλυφάδα.

Ακούγοντας τις φωνές των παιδιών οι γείτονες ενημέρωσαν την αστυνομία και ασθενοφόρο ήταν όμως ήδη πολύ αργά.

Σύμφωνα με τους γείτονες οι λόγοι είναι οικονομικοί.


 Κρήτη: Οι γονείς σκότωσαν το παιδί τους με καυτό νερό - Μαρτυρικός θάνατος για το μικρό τους αγοράκι!
Συγκλονίζει ο θάνατος του παιδιού - Οι γονείς το μετέφεραν νεκρό σε νοσοκομείο και οι γιατροί ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία...
Συναγερμός έχει σημάνει στις διωκτικές αρχές του Ηρακλείου, μετά την είδηση για τον θάνατο ενός αγοριού μόλις 2,5 χρόνων το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρθηκε νεκρό από τους γονείς του, στις 07:45 το πρωί στο Κέντρο Υγείας Μοιρών.
Σύμφωνα με το irakliolive.gr, το παιδί μετέφερε στο κέντρο υγείας, ένα ζευγάρι Βούλγαρων που ζει στα Σκούρβουλα. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το αγγελούδι έφερε σοβαρά εγκαύματα στην πλάτη, που του στοίχιαν τη ζωή, μετά από αφόρητους πόνους.
Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες όταν η μητέρα κλήθηκε από τους γιατρούς να δώσει εξηγήσεις άρχισε να ψελλίζει δικαιολογίες ότι το παιδί δυσκολευόταν να ενεργηθεί κι αυτή του έριχνε καυτό νερό στην πλάτη προκειμένου να το «βοηθήσει»!
Άμεσα οι υπεύθυνοι του κέντρου υγείας ενημέρωσαν τις αρχές οι οποίες ανακρίνουν τους γονείς ενώ περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η νεκροψία νεκροτομή που θα διενεργήσει ιατροδικαστής.


Δραματική άνοδο γνώρισαν από το 2009 έως το 2011 οι αυτοκτονίες, τετελεσμένες και απόπειρες, σε όλη τη χώρα. Θλιβερό προβάδισμα για Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία. Ενας άνθρωπος αυτοκτονεί κάθε δύο μέρες στο λεκανοπέδιο Αττικής

Στοιχεία-σοκ με τον αριθμό των αυτοκτονιών και της απόπειρας αυτοκτονιών, που αποτυπώνουν τα τεράστια κοινωνικά αδιέξοδα που προκαλεί η οικονομική κρίση, κατέθεσε χθες στη Βουλή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
Η μεγαλύτερη αύξηση παρατηρήθηκε στις περιφέρειες Θεσσαλονίκης, Θεσσαλίας και Βόρειου Αιγαίου.
Τρεις αυτοκτονίες κάθε δύο ημέρες στη Ελλάδα της κρίσης του 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: