Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Αρτέμης Σωρρας, στη Θεσσαλονίκη μίλησε για το σχέδιο 23

Στο Παλατάκι του ΠΑΟΚ είχε έρθει πρόσφατα ο Αρτέμης Σωρρας μίλησε για το σχέδιο 23 που μας παιζουν η Παγκόσμια Ταξη πραγμάτων και αναρωτιομαστε τι ηταν αυτό που μας είπε.... Τι είναι το σχέδιο 23 που παίζεται πίσω από την πλάτη των Ελλήνων?
Μας έχουν για πειραματόζωα?

Βρεθήκαμε εκεί από περιέργεια, και συναντησαμε αρκετούς Ωραιοκαστριτες.Δημοσιογράφοι παρευρέθηκαν πολλοί, αλλά τα ΜΜΕ δεν έδειξαν την εκδήλωση πουθενά που είχε πάνω από 3.000 κόσμο.
Ο "κοντός" σε  ύψος  Σώρρας που θυμίζει τον Ρίζο τον ηθοποιό'' υποστηρίζει ότι έχει τα χρήματα να πληρώσει αύριο το χρέος της Ελλάδας και να μας σώσει.Πρέπει να αφυπνιστούμε? Πρέπει να ξυπνήσουμε. Κάτι από Κολοκοτρώνη θύμιζε η όλη παρουσίαση του. 


Που τα βρήκε ο Σώρρας αυτά τα χρήματα;
Τα χρήματα αυτά ανήκουν απολύτως νόμιμα στον κύριο Σώρρα ο οποίος μεταβίβασε στην αμερικανική κυβέρνηση  ορισμένα πνευματικά δικαιώματα που έχουν να κάνουν με πολύ υψηλή τεχνολογία. Τεχνολογία που ήταν γνωστή στον ελλαδικό χώρο από την εποχή του Ζηνός(;;;)  και του Απόλλωνος και μπορούν οι Αμερικάνοι να κινούν διαστημόπλοια χωρίς καύσιμα. Τεχνολογία που ήταν Ελληνική αλλά βρέθηκε στα χέρια του Σώρρα. 
Ο Σώρρας έχει αποστολή να μην αφήσει τους Έλληνες να καταστραφούν. Δεν θα αφήσει να αλλάξει η ισορροπία που υπήρχε.

Το 2001 στο Αφγανιστάν εκδοσαν νόμισμα με ελληνική γλώσσα. Στην Παπούα το 50% των λέξεων έχουν ελληνική ρίζα. 
Στη Χαβάη το ίδιο.Στη Ν. Ζηλανδία βρέθηκαν κείμενα ελληνικά από την εποχή του Μ. Αλέξανδρου. 
Ποια γλώσσα μιλούσαν οι κάτοικοι της γης πριν την καταστροφή της Βαβέλ? 
Την Ελληνική μας λέει ο Λαμπράκης. Το DNA του Έλληνα είναι παντού, γι αυτό θέλουν να μας εκμηδενίσουν. Ήταν πάντα στόχος τους να μας καταστρέψουν.Το DNA του Έλληνα είναι αήττητο γιατί προέρχεται από την αρχαιότητα από την ανάμηξη των Θεών με τον άνθρωπο.

Τελικά η ιστορία που μάθαμε ήταν αυτή της προπαγάνδας, και η παραποιημένη? Μήπως όλοι έχουμε χρέος να ψαχτούμε τώρα που μας δίνεται η ευκαιρία μέσα από το διαδύκτιο?
Γιατί σε λίγο μπορεί να μην έχουμε ούτε αυτή?

Γραφει η Σοφία Κυριακίδου




Δεν υπάρχουν σχόλια: