Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

πρόγραμμα θερινής απασχόλησης του ΚΕΡΑΥΝΟΥ Ωραιοκάστρου με αθλητικές δραστηριότητες 2012

Το πρόγραμμα θερινής απασχόλησης του ΚΕΡΑΥΝΟΥ Ωραιοκάστρου, δίνει τη δυνατότητα σε παιδιά που θα μείνουν στην πόλη μετά το κλείσιμο των σχολείων να συμμετάσχουν δημιουργικά σε μία εβδομάδα αθλητικών και μαθησιακών εμπειριών στις εγκαταστάσεις του ΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΕΙΟΥ. Επικεφαλής του προγράμματος είναι ο προπονητής – γυμναστής του ΚΕΡΑΥΝΟΥ  Νάκος Ευάγγελος που με τη βοήθεια έμπειρων καθηγητών και δασκάλων αναλαμβάνει τη μύηση των παιδιών στις δραστηριότητες του προγράμματος.
Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι για αγόρια και κορίτσια 5-13 χρονών τα οποία χωρίζονται σε γκρουπ ανάλογα με το επίπεδο και την ηλικία.
Η προσέλευση αρχίζει στις 07.30 π.μ. με χώρο υποδοχής το Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γήπεδο. Ώρα έναρξης: 09:00- Ώρα λήξης: 14:30. Η αποχώρηση των παιδιών γίνεται από τον ίδιο χώρο 14.00 με 14.30. Το πρόγραμμα θερινής  απασχόλησης αφορά αθλήματα, καλλιτεχνικά, εκμάθηση χορού, ξένη γλώσσα, θέατρο, ζωγραφική, κατασκευές, ομαδικά και κινητικά παιχνίδια.
Το πρόγραμμα θα εφαρμοσθεί  σε εννιά εβδομάδες και η  τιμή  συμμετοχής είναι 45 ευρώ την εβδομάδα, ενώ για δύο εβδομάδες 80 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: